Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zdroj a nebo Základní deska?

Dobrý den,

jsem vlastníkem 3 roky starého PC, ,a po nějakou dobu fungoval bezproblémů
Sestava : MB GIGABITE EX38-DS4 X38-s775..., Interl quad q9300 , ramky ddr2jky 4096 MB , HDD western digital 1TB ,GTX 260, CA Case MIDITOWER ML 8023 400W...

Nastínění problému : Již před 2ma lety se objevily problémy s tím , že jsem měl okolo 70 fps například ve hře teplota normální a zničeho nic se freezne pc na cca dobu 15 sec s tím , že mám http://www.3dcom.cz/index2_soubory/document_soubor y/ML8023d.jpg tuhle case , a jak je to čidlo tak on když pc šrotuje tak ono červeně bliká, když se to freeznulo tak to zničeho nic přestalo po dobu freezu a po skončení to začalo zase nejprve intenzivně blikat a pak se to vrátilo do normálu , intervaly kdy se to sekalo a kdy ne byly nestálé, problém jsem nejprve řešil několikanásobým reinstalem OS , poté výměnou ata kábů , taky jsem koupil new HDD, Problém se znovu vrátily a já už nevím co s tím . Osobně si myslím že je to Slabým zdrojem, ale mám podezření na závadu základní desky. Co myslíte ?

Předmět Autor Datum
Vymen zdroj a uvidis, mozne jsou obe priciny + jen pro jistotu to projed memtestem, to te nic stat n…
RedMaX 31.07.2011 22:14
RedMaX
Mozna by nebylo od veci napsat i sem a docela dobry je misto "skocila tam modra obrazovka" napsat co… poslední
RedMaX 05.08.2011 00:21
RedMaX

Mozna by nebylo od veci napsat i sem a docela dobry je misto "skocila tam modra obrazovka" napsat co to zahlasilo, byva to nahore a uprostred byva cislo chyby, da se pak vygooglit.
Nicmene myslim, ze je vcelku jasne a v tomto ohledu urcite plati ma prvni odpoved, ze ted nastala doba na zkousku jineho zdroje. Bud si kup nejaky poradny znackovy, stejne mas urcite nejaky sunt co byl dodavany se skrini, takze novy budes tak jako tak potrebovat nebo zkus nekde pujcit pripadne holt za nejakou uplatu nechat prezkouset v nejakem servisu nebo pocitacovym obchode.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru