Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zdroj k PC - je dostačující?

Dobrý den,
potřebuji naléhavě novy počítač a tento ( Sestava ZDE ) se mi jeví jako plně dostačujicí. Potřeboval bych jenom vědet zda je vyvážený a hlavně jestli je plně dostačující ZDROJ.

Jestli Vás můžu poprosit, ušetřete si nárážky typu : Je to šmejd, ani ho nekupuj, radši si našetři tolik a tolik..ne opravdu Vas prosím. Odešel mi notebook který byl daleko slabší jako tento a potřebuji nutně náhradu. Počítač bude využívaný na internet, kancelářská práce, grafika a také využití na hry(Téměř minimální).

Děkuji mockrát. Hezký den.

Předmět Autor Datum
Ano.
fleg 21.06.2013 13:40
fleg
Děkuji mockrát za rychlou odpověd! :-) Hezký den :-))
Honza_1989 21.06.2013 13:41
Honza_1989
Zdroj je dostatečný i pro náročnější sestavy. Když byl limit 7 500,-, pak jsem splichtil toto (HDD… poslední
ms 21.06.2013 15:35
ms

Zdroj je dostatečný i pro náročnější sestavy.

Když byl limit 7 500,-, pak jsem splichtil toto (HDD nespecifikován, přinejhorším se dá použít 2,5" HDD z notebooku). Pak byla hádka s vystudovaným elektronikem, zda ten Seasonic není předražený, když Crono/Evolveo je vlastně to samé.
Pokud hry nejsou primární a ten notebook dříve dostačoval, pak možná bych znovu zauvažoval nad APU do FM2 - grafický výkon iGPU by byl vyšší a výpočetní taktéž.

Možná by bylo dobré uvést cenovou představu a blíže potřeby. Jen tak mimochodem, když byl notebook, pak jak s monitorem?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru