Avatar uživatele
bolak

Zdá se vám normální, že když Zeman někde škobrtne, tak to hlásej ve zprávách stylem „prezident Zeman opět zavrávoral..“?

Já ho teda nijak zvlášt nemusim 🙂 a že do něj rejpaj když je důvod, tak to chápu, já si taky zakutám, ale hlásit ve zprávách (i kdž na Seznamu) že „zase zavrávoral“, když má tu neuropatii či co… to je jako kdyby měl rakovinu a oni hlásili ve zprávách, že už mu zase „kouká pleš“..nebo kdyby měl zelenej zákal a oni by informovali diváky, že vylezl z letadla a měl „divný voko“, není tohle už trochu pod jejich důstojnost?

A vyslýchat jeho doktory, a ptát se pořád na jeho zdraví, a snažit se z nich udělat lidi, co se snažej něco ututlat, když jim nechtěj nic říct.. no neexistuje snad něco jako lékařský tajemství?

Upravil/a: annas

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? vagra, gecco, sesednizkola, Rokio před 2498 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Ano, je to normální, aspoň u té novinářské sebranky u nás. Je to přece celerbrita, ne? Já když přinutím celý chodník aby se postavil kolmo, tak si toho nikdo ani nevšimne.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Je to zcela logické. Stačí si uvědomit pro koho a pod čí taktovkou vydávají média zprávy. Už delší čas se nám snaží všem vnutit myšlení jaké si přejí oni, aby svůj názor prosadili po vzoru Geblse, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Blíží se volby a nejen prezidentské, tak je nutno všechny přesvědčit, jak je potřeba volit a co bude pro stát nejlepší.Snaží se tím samozřejmě vytvořit zisk ve svůj vlastní prospěch, ať už politický nebo finanční.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kryšpín

Paparazi se také musí živit, ale možná nýní bude delší dobu Kajínkáda

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
luckykubrt

Mně už normální nepřijde nic. Připadám si jako na planetě opic. Je jen otázkou času, kdy opice převezmou vládu a začnou panovat nad člověkem. :P Ale ta „novinářská žumpa“ píše pravdu. I když mnohým připadají jako hyeny. To zřejmě vadí prolhaným médiím. Ještě budeme děkovat Putinovi, jestli nás osvobodí od islámu. Babiš je mi sympatický a představoval bych si ho nejlépe místo Sobotky. 🙂 A taky Tomio Okamura. Pitomiů je okolo nás spousta, ale Tomio je jenom jeden. A byl by dobrý prezident po Zemanovi. A hlavně by bylo skvělé dostat se tam, kde je dnes Japonsko s zákazem islámu v naší zemi. Jak by řekl Okamura: „Držme spolu.“ :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

To máte tak, novináře živí každý prodaný výtisk, divák u televize a kliknutí na internetových stránkách novin. Zeman je prezident, tedy významná osobnost, a o takových novináři rádi sbírají kdejakou informaci, která strhla lavinu diváků a čtenářů. Zeman budí svým chováním, bonmoty a alkoholismem značnou pozornost u lidí. Je jen otázkou zda to dělá vědomě nebo nechtěně, ale dodává svým chováním novinářům potřebný „materiál“. Oni vědí, že každé zavrávorání, o kterém napíší, přiláká čtenáře a diskutéry, kteří je živí.

(Jinak jsme na tom stejně, já ho vskutku nemusím, ale máte pravdu, každé jeho extempore – pokud tedy nezvrací do státních symbolů – by se skutečně komentovat nemuselo)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Ne, nezdá se mi to normální, zdá se mi to sprosté.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek