Avatar uživatele
LadyG

Zdál se mi sen, a chtěla bych se zeptat, jestli nekdo netušíte, co může znamenat.. Díky moc

SEN: Před naším domem jsem zahlédla mého půl roku zesnulého dědu, který mi po krátkém rozhovoru utekl do obchodu, když jsem běžela za ním, pak jsem děkovala, milovala a poté se nad dveřmi objevil obraz „tváře“ matky přírody, prvně barvy růžové, poté zelené.. A pak se objevili 2 andělé. A jeden z nich říká, že Bůh mě zve na dovolenou do nebe. Za mé dobré skutky a vše, co jsem za poslední dobu vykonala, za mou lásku k přírodě.. Pak jsem pomyslně souhlasila, ale ne ted, protože brzy mám maturitu a tehdy se nemůže zastavit čas. Myslím, že to může mít mnoho významů, ale nevím co to může znamenat..
Doplňuji:
Äno, ale po tomto snu jsem se cítila štastně a naplněně, od te chvile, co se objevila matka příroda to bylo velmi zajímavé – hlavní. A já myslím, že tou dovolenou do nebe mysleli něco dobrého, určitě né koma, to by nebylo odměnou za to všechno… Ne pro mě. Takže to musím mít jiný význam, hlubší a dobrý.. Ale nevím jaký.

Upravil/a: LadyG

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Makina, IK před 4394 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
www

Já ti neodpovím, nevím.
Jsou ale na to specielní stránky, projdi si odkaz:

Zdroj: www.google.com/se­arch?q=V%C3%BD­klad+sn%C5%AF&no­mo=1&client=ms-opera-mini

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
IK

Nejsem žádný odborník na výklad snů, poslední dobou se mi zdá o Apokalypse a neznamená to podle mne nic jiného než že moje ledviny mají na mále.
Sny reagují na náš stav a naše nezodpovězené otázky. Myslím že pokud se učíš na maturitu, můžeš mít otázky, kolem své budoucnosti a zda se rozhoduješ správně jak dál, dočasně potlačené a tak si s nimi snaží podvědomí poradit. Říká že je dobré že se zabýváš přírodou a to se ti vyplatí. Že i když k rodině chováš city, jejich následování by tě vedlo do chaosu komerce kde se to co máš ráda stejně ztratí.
Moje rada, netrap se a následuj instinkt, vedeš si správně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lucaso

Tvář matky prve růžové a následně zelené může znamenat narození nějakého potomka, ale jestli děláš maturitu, tak někoho známého z okolí. Dovolená do nebe může být kómat, ale taky krátký úpadek do bezvědomí. Dědeček byla taková první komunikační metoda mezi tebou a nebem. (Takhle bych to vyložil já)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Makina

Je velice důležité si vždycky uvědomit co v tom snu bylo nejdůležitější, nejhlavnější. Vybrat jeden jediný prvek…tak třeba mrtvý dědeček: vidět mrtvého – vysvobození z bídy, utíkat za mrtvým – smrt. Anděl – vidět anděla – velké štěstí, mluvit s andělem – dosáhneš po čem toužíš

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek