Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zelený pixel (tečka) na monitoru (závada monitoru nebo softwarová chyba?)

Ahoj, mám celkem zajímavej dotaz, koupil sem si novej notebook, ale po pár dnech se mi na displeji nahoře v levo objevila zelená čmouha. Jako kdyby pixel, je to pixel. Původně sem myslel, že jde o softwarevovou chybu, ale později sem si toho pixelu všiml i při zapnutí počítače (nabíhání loga hp a podobně), takže to w7 není. Je zvláštní, že cokoliv světlýho, šedýho a bílýho (myš, pozadí poznámkovýho bloku, lišta webovýho prohlížeče ) se tomuhle pixelu nadřazeje a vše je, jak by mělo být. Neví někdo, co s tím? Popřípadně, jestli se to dá vyřešit jinak než reklamací a nepříjemnou několikatýdení absencí notebooku?

Dokonce mám pocit, že to možná začalo dělat po nainstalování nových ovladačů na grafickou kartu (ale to si jen možná snažím namlouvat) - každopádně ikdyby to bylo těma ovladačema, tak to přece neovlivní spouštěcí sekvenci pc (to logo hp, nabídka bootování, biosu apod.), není to tak?

Ps: když to zapojím přes kabel do jinýho monitoru, čmouha (pixel) není.

Ps2:jinak notebook je hp g61 a až na tuhle kravinu jsem s ním zcela zpokojenej, grafická karta je geforce cuda g 103m.

Ps3: můžou mít softwarový ovladače vliv až k té spouštěcí sekvenci mimo operační system?

PS4: Sorry, nejsem geek, sem totalní laik :)

Ps5: ve správce zařízení koukám, že sou i ovladače na monitor... může mít vliv, když to odinstaluju (popřípadně, co to udělá)?

Ps6 žádný ps6 už není :)
Upravená veľkosť písmen. (los)

Předmět Autor Datum
Je to vadný pixel (či spíše subpixel), ovšem, jestli to vyreklamuješ, je ve hvězdách. Někteří výrobc…
Pytlík 11.02.2011 12:39
Pytlík
Prostudovat podmínky reklamace ohledně vadných pixelů HP.
FixExa 11.02.2011 12:41
FixExa
Můžete mi pomoct když zapínám počitač tak to je normalní ale jak mi načíta windows jsou skoro po cel…
PiskotCZ 02.07.2011 22:20
PiskotCZ
Na mail ti pisat nikto nebude, a problem mas bud s ovladacmi (opytaj sa toho kto ich tam instaloval)… poslední
MM.. 02.07.2011 22:24
MM..

Můžete mi pomoct když zapínám počitač tak to je normalní ale jak mi načíta windows jsou skoro po celé obrazovce same barevné tečky a to po zbytek doby kdy mám zapnutý komp a kdy zapnu hru tak jse mi zobrazí černá obrazovka a zvuk jede nevíte někdo co s tým je pište mi na dankisko@seznam.cz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru