Avatar uživatele
Ušel ventil

Zemanovi odešla cukrovka, kam šla?

„V sobotu mi odešla cukrovka, neboť při posledním měření je hodnota krátkodobé glykemie 5,8 (mmol/l). Lékař i já jsme z toho byli v šoku. No a protože, jak víte, hranice cukrovky je 6,0 (mmol/l), tak po dlouhých a dlouhých letech jsem byl zbaven této choroby patrně proto, protože v poslední době jím velmi často sladká jídla, neboť mně chutnají.
Neprotiřečí si pan prezident trochu , když jí velmi často sladké ????
Nebo že by sladké přemohlo Bechera ?

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Drap, bolak, briketka10, marci1, Lamalam před 2368 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
bolak

Já myslím že chce za každou cenu lidem dokázat že na tom není tak špatně, což je jasný důkaz toho že je na tom ještě hůř než jsme si mysleli, protože jinak by ho to nechávalo v klidu a neměl by potřebu si takhle vymejšlet nesmysly, že už ani tu cukrovku nemá. Což mimo jiné potvrzuje i to, že hlava už taky není co bejvala, když se domníval, že tohle mu nějaký člověk fakt zbaští, že si z ničeho nic vyléčil cukrovku tím že jedl sladký je lež, o které se domníval že je neprůstřelná.

Co se týče toho zdraví, o kterém pořád tvrdí jak je na tom skvěle, a že se od minulé volby nic nezměnilo, tak se stačí podívat na Zemana 2013 a Zemana dnes, protože tenkrát ještě aspoň chodil, teď už (jak bylo vidět 28.října) nedokáže ani předat medaili, protože ví že by neudržel rovnováhu a skácel se, když by se o něco nebo o někoho neopíral. Ze stejného důvodu (zdraví) byla celá ta ceremonie taky asi o třetinu (nebo na třetinu) zkrácena. Taky jako první prezident při tom nešel sám, ale s manželkou za ruku, o kterou se evidentně opíral. Stejně tak když někde mluví na tiskovce, tak si všimněte že nikdy jentak nestojí, 100% doby co je v záběru se buď jednou nebo oběma rukama drží stolu/pultíku/zdi/ čehokoliv, protože by prostě neudržel rovnováhu. Když někam jde, a je v záběru a musí překonat nějakou jednoduchou překážku (typu 1 jediný schod), tak to vždy nějak komentuje, aby to prostě nevypadalo blbě. Pokaždé udělá nějakej jakože vtípek, aby to nevypadalo že je invalidní, ale že je to spíš nějaká jeho legrácka. Říká věci typu „tak a už jsem ho zdolal“, „tak a už to máme za sebou“, „podívejte se na mrzáka“ a tak podobně. Poslední dobou má snad pokaždé nějaké nové zranění, které je podle něj „úplně banální“ a pokouší se to vždy zamluvit. Říká že se ráno praštil do kolene a proto tak divně chodí, a další podobné výmluvy. U debat se každou chvíli na něco ptá, prakticky u každého dotazu ho zajímá co ta osoba právě řekla, jestli se ptá jeho nebo někoho jiného, říká že nerozuměl, ať mu to zopakují a podobně.

A ačkoliv jsem si skoro jistej že tu rakovinu (jak o něm teď někdo roznášel) nemá, tak si myslím že pokud bude zvolenej prezidentem, tak konce svýho volebního období se buď vůbec nedožije, nebo ho odjezdí na vozejku a většinu stráví po nemocnicích, protože o tom že nebude schopen debat už věděl někdy před půl rokem, kdy to ohlásil, a toho by se normálně nevzdal, pokud by to alespoň trochu šlo. A ač tu rakovinu nemá, byl to celkem dobrý tah od toho člověka co to pronesl, protože to Zemana bude nutit zveřejnit svoji kompletní zdravotní dokumentaci, což udělat nemůže, protože by mu to zřejmě prohrálo volby, jinak už by ji zveřejnil dávno, a když to neudělá, tak pořád bude poletovat okolo ta údajná rakovina. No jsem zvědavej jak to bude s tím soudem, protože věřím tomu že právě z tohohle důvodu nebude chtít hrad nic zveřejnit, a budou chtít aby Bartík předložil důkaz toho že Zeman rakovinu má, a ten zas bude chtít aby Zeman předložil zdravotní dokumentaci a vyvrátil to. V každým případě se to ale Zemanovi pěkně vrátilo, protože v posledních prezidentských volbách právě on vystupoval proti Švarcenberkovi s tím že je na tom zdravotně špatně, že by prezidentskej úřad nezvládl, mimo toho že zkoušel jiný podpásovky s kolaborací jeho rodiny s nacistama, a teď tu samou věc schytal sám a brání se tomu zuby nehty, takže karma asi fakt existuje.

Na závěr bych Milošovi vzkázal, že pokud je na tom opravdu tak dobře jak sám říká, tak ať si teda sundá ponožku a ukáže nohu.

https://www.y­outube.com/wat­ch?v=vfAzUQq-FXI

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Ne neprotiřečí. Je to jen amaterský pohled na věc. Cukrovka se může , pokud neni silná upravit díky dietě, snížením váhy a podobně. Cukrovky se však může zbavit zcela vyjimečně. Znám osobně případ, kdy se pacient díky dietě asi po 15 letech s cukrovkou, dostal na dlouhodobé hodnoty, kdy nebyla třeba žádná léčba. A většina cukrovkářů občas zhřeší a něco sladkého si v omezené míře dá.

Upravil/a: Drap

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Jak je čoek nabity jak tašunko sapa tak mu odejde úplně všechno, nic nebolí. Chlast je cukr- odtud to sladké jídlo. Vrátí se to zase potom, až je v žilách čisto. To je zas otázka… jak ti ujde ventil, kam šel? Prostě odejde a je to ;)

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/byl-tashunko-sapa-v-serialu-winnetou-nekdy-namol#discussion

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Viděli jste ho při příchodu k předávání vyznamenání? Zdravím přímo kypí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Smackdown

Jednoduché vysvětlení – http://ceskepep­tidy.cz/katego­rie-produktu/peptidy

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Přála bych mu, aby cukrovka „odešla“, zmizela, ale myslím si, že se jedná o stav: „cukrovka pod kontrolou“. Začal užívat léky, zhubnul a jistě požívá méně alkoholu. Tak ať mu to vydrží.:-))

Teď jsem našla vyjádření Zemanova lékaře, který moji domněnku podporuje:
http://tn.nova.cz/

Upravil/a: marci1

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

ad Ivzez: zřejmě nešlo o stav před vznikem cukrovky, ale o cukrovku druhého typu. Tj. člověku nechybí inzulin zcela, ale buď se jej vytváří méně než je běžné, nebo má tělo problém jej využít (tipicky problémy závislé na životosprávě, obezitě apod…)

U cukrovky prvniho typu změna životosprávy nikoho nezachrání, ale je nutná kvůli správnému dávkování inzulinu, člověk je doživotně závislý na uměle podávaném inzulínu (je snaha o nějaké jiné řešení – transplantace, implantáty apod…)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Je možné, že u něj ještě nešlo o cukrovku. Mohlo jít o stav těsně
před jejím vznikem, kdy ještě může pomoci „pouhá“ změna životosprávy
a cukrovka vzniknout nemusí, nebo se její vznik může i výrazně oddálit.

Pan prezident si nejspíš dělal legraci sám ze sebe.
(Mám tuto vlastnost ráda. Škoda, že není mezi lidmi rozšířenější.)

_______

@Dochy: anebo tak…

Upravil/a: ivzez

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

O cukrovku se jedná v případě, že hladina glukózy v krvi přesáhne hodnotu 10mmol/l. https://nemoci­.vitalion.cz/cu­krovka/ Má tedy nyní „krásnou“ hodnotu. V jeho případě určitě pomohlo to, že se zbavil nadváhy. Je ovšem otázkou, jaká je příčina toho zhubnutí. Možná nahradil sladkou Becherovku Fernetem, ten není tak výživný.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
autacek

Kam šla? Obávám se, že šla napřed.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
synapse

Jak vidno, už ani cukrovka to s ním nemohla vydržet… Co dodat…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jiri Linhart

Asi sla na par piv ! Cukrovka jen tak neodejde ! Na interne me brali krev a ja rano doma zapil leky sladkym cajem. Projevilo se to vysokou hladinou cukru a doktor me hnal na tzv. Krivku. Nic rano nepit,nejist ! Pak odber,po 2 hodinach zas a dali me vypit glukozu ve vode,po 2 h zas odber a po dalsich 2 h zas odber. Nakonec zjistili,ze cukrovku nemam ! Jen tak,cukrovka neodejde ! Je to dlouhodobejsi proces.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
plebs

Odešla na Vysočinu, dát si panáka slivovice

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek