Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zformátování externího disku na TV velkej problem...

Ahoj
Mam doma externi disk a abych na nej mohl nahravat z TV tak si ho TV musela sama naformátovat. Problém je te, že když disk odpojim od TV a pripojim k PC tak se disk sice pripoji ale neotevre v "tento počítač". Můžete mi prosím poradit co s tím mám dělat? Je to důležité. opravdu to nechápu. Tedka to na TV jde ale na PC ne :(

Předmět Autor Datum
je to spravne a v navode k TV urcite neni napisane ze nahrane veci sa daju prehrat na PC. Zvycajne n…
MM.. 09.12.2011 01:08
MM..
A přečíst si návod k televizi je těžké?! Dokonce to tu za vás nemůže nikdo udělat, protože typ je ne…
ms 09.12.2011 13:00
ms
prej nečetla...:D ta je teda dobrá :D místo poradit radši kritizovat poslední
peeeca67 09.12.2011 14:42
peeeca67

je to spravne a v navode k TV urcite neni napisane ze nahrane veci sa daju prehrat na PC. Zvycajne nedaju (moze to ale zavisiet od konkretneho modelu TV).
Mozes si pozret v sprave diskov (pravy klik na tentopocitac - spravovat) ze jaky ma ten disk format a ci ma priradene nejake pismeno.

Ked chces ten disk pouzivat aj ako skladisko filmov ktore prenesies z PC do TV a chces ich prehravat v TV, tak skus na tom disku urobit 2 oddiely (v tej sprave diskov), jeden sformatujes v PC (asi najistejsie je na format FAT32 aby to urcite Tv poznala, ked nepojde nastavit FAT32 vo Windows tak to sformatuj v live linuxe), druhy oddiel sformatujes v TV na format TV.

A přečíst si návod k televizi je těžké?! Dokonce to tu za vás nemůže nikdo udělat, protože typ je neznám.
Vzhledem k různým "autorským" svazům a obdobné pakáži je obsah nejspíše šifrován, navíc bych se nedivil, kdyby v návodu, který jste samozřejmě nečetla, bylo psáno cosi o nepřenositelnosti obsahu a ztrátě přístupu k obsahu po uvedení televize do továrního nastavení...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru