Avatar uživatele
Rokio

Co si myslíte o lidech, kteří ironizují snahu jiných lidí?

Mám na mysli ty lidi, kteří nic užitečného nedělají a raději se věnují pasivním koníčkům a k tomu zesměšňují snahu lidí, kteří se snaží něco dokázat.

A já k takovým lidem rozhodně nepatřím. Kromě toho, že vymýšlím hloupé otázky na Odpovědi.cz, také píšu slohové práce na blogu, poskytuji psychologické služby přes internet jako psycholog amatér, vydělávám přes internet (sice málo, ale pořád lepší než nic), investuji a občas i maluji nějaké obrázky (hlavně abstraktní umění).
Jinak také podporuji hráče ve strategii Forge of Empires jako cechovní mistr.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Tw!st před 2806 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Nemyslím si o nic, beztak jsou to jen závistiví chudáčci, co o sobě vědí, že se daleko nedohrabou, a chtějí to zkazit i ostatním.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

Tomu co jsi zde napsal já říkám chvastounství. Říkat si zde můžeš co chceš, nikdo tě nezná a tak tě může hodnotit pouze podle otázek a odpovědí. A ty jsou jak sám píšeš hloupé.

Tw!st : Platí to samé. Koho tady znáš tak, že o něm můžeš toto napsat ?
Nemlicht to samé v bleděmodrém.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?redy Nahlásit


Avatar uživatele
Tw!st

Říká se tomu cynismus, zejména u čechů velmi rozšířené 🙂 I tento web je plný takových lidí kteří mají velké řeči že tvé sny jsou nereálné a ve skutečnosti zametají podlahu někde v Penamu 🙂 Já takové lidi využívám k zlepšení nálady a jako měřítko toho, že jsem se už přenesl přes určitý psychický blok a dokázal jsem se o těchto lidí odprostit.

Upravil/a: Tw!st

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Tw!st

IceT: Líp bych to říct snad ani nemohl 😁

před 2806 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek