Avatar uživatele
Rokio

Co si myslíte o mém nápadu zřídit si web na tzv. božské téma?

Na této webové stránce by lidé z celé České republiky psali návrhy, přání a stížnosti samotnému Bohu. Byla by to vlastně taková kniha přání a stížností pro našeho Pána.

Nemyslíte si, že by to bylo úžasné? Pokud by Bůh nějaké návrhy přijal, tak by to změnilo celý svět.

Zajímavá 0 před 2443 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Skvělý nápad. Má to jen jediný problém,. Jak přemluvíš Boha, aby to četl a zaobíral se tím. Je to stejné, jako kdyby každý napsal své přání na papír a hodil ho do kanálu. Pokud připustím existenci boha, tak si to přečte stejně na tom papíru, jak na tvých stránkách.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kelt

Nevím, kam směřuješ. V kostele a při modlidbách lidé hovoří s Bohem. V Izraeli je Zeď nářků atd. Navíc na to nemáš kvalifikaci, teologickou fakultu, seminář a pod. A nepleť si Boha s nějakým úředníkem, který přijímá žádosti a na ně odpovídá. Pokud se ale člověk pomodlí k Bohu a uleví se mu, byla jeho žádost vyslyšena.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Bůh si vše dělá podle svého božího plánu, umře dítě při narození ? Boží plán … teroristé zabijí stovku nevinných lidí ? Boží plán … spadne letadlo kvůli zatracené klimatizaci která zahřívala palivové nádrže až došlo k jejich explozi ?? Taky boží plán … ten plán je dokonalý, a Bůh ho nebude měnit kvůli každému ufňukánkovi 🙂 V podstatě nemá smysl se doprošovat, když neuměl polevit ani ve výše uvedených případech, tak jistě nic neudělá ani proto abyste byl v práci povýšen.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Jestli se považuješ za věřícího, měl by ses snažit
poznat Boží záměr, řídit se jím a Božím zákonem
a nevymýšlet, čím bys Jeho záměr obešel.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek