Avatar uživatele
Kepler

Zkoušeli jste někdy přípitek „maršal Malinovskij“?

Jistě každý zná: https://zvrace­ny.cz/content/32840-pelisky---marsal-malinovskij čas 1:25. Silvestr se nenápadně blíží, tak bych si to chtěl natrénovat. Myslíte, že je to možné s kořalkou, jak je zachyceno v ukázce? Asi to bude fejk, ale přece jenom. Nebo zkusit plivače ohně ve stylu cirkusáků? Co si to do huby vlastně dávají? Znáte i nějakou jinou pi*učinku?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2381 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
led

Ten alkohol musí mať najmenej 96% (nekomzumovať, nepiť!). a potom taký trojmetrový plameň nie je k zahodeniu, ak pritom dáte pozor na koberec a záclony. a za dverami budú čakať hasiči.
Videla som, keď herec zle odhadol vzdialenosť a dávku a nebyť pohotového diváka v 1.rade bol by zapálil divadlo. Divák bleskovo zasiahol a uhasil (asi utajený hasič…)

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Nezkoušela a nezkusím. Cirkusoví chrliči ohně si do pusy dávají lampový olej. To jsem jednou na táboře zkoušela, je to hnus.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kura

Jedná se o míchaný drink B52.
Kahlúa, Baileys Irish Cream a nahoru abshint.
Zapálit, otevřít široce ústa a vypít na ex.

před 2381 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

led: stačil by mi i půlmetrový plamen, nemusím být za vojenský plamenomet. Alkohol ve štamprli prý hoří už od 60%, ale modrým, poměrně chladným plamenem. Má dojem, že cirkusáci používají jinou hořlavinu. Že by frdžalica? (Pacho, hybský zbojník).

před 2381 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
led

V skutočnosti je to nechutná olejovitá kapalina, preto som radšej doporučila denaturák, ten okrem vypálených miest v koberci nezanecháva výrazné stopy. Prirodzene, za predpokladu že na oheň, (ale aj do žalúdku) použijete malé množstvo.

před 2380 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek