Avatar uživatele
anonym

Zkrachovaly by bulvární plátky, pokud by psaly jen pravdu? Měly by vůbec o čem psát?

Existují dnes nějaké noviny, kde se nelže a neupravuje pravda? Není lepší ignorovat trafiky a nepodporovat lži? Nekupujte to a je to, ne? Když si nikdo nekoupí noviny, tak krachnou, nebo ne? :) Však je to všechno i na k nalezení internetu, ale ZDARMA.

Lidi pak něco řeší pár minut z novin a všechno to nakonec shrnou do věty typu: Ale vždyť to vlastně budou asi lži, protože je to bulvár. Proč s tím tedy ztrácí čas?

Zajímavá 0 před 2789 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Kdyby bulvární plátky psaly větší procento pravdy, než píší, možná by nezkrachovaly, ale už by nebyly bulvární.
Já je nekupuji a nečtu je ani v internetové podobě.
Je ale dost lidí, tkeří prostě milují drby, senzaci, články o někom s pětipalcovými titulky a hlavně emotivní trháky. Zdaleka to nejsou jen dámy v důchodu. Takový Blesk spousta lidí považuje za seriozní zdroj informací. Na tom tyhle noviny vydělávají – ale holt, kdo umí…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Cenobita

Bulvární plátky nemusí nutně lhát, ale mohu realitu činů popisovat tak, aby byla lákavá a prodejná. Reportéři také nečekají pasivně na informace, ale aktivně je vyhledávají. Bulvár nikdy nezmizí, dokud budou existovat excesy. Například kauza Nečas & Nagyová, kauza Rath, kauza Marek Dalík, kauza Pavel Böhm. myslím že si za pozornost médií mohou aktéři dost sami, o normálních a slušných lidech nemá bulvár co psát.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hapiky

Problém je, že se snaží „grilovat“ i ty poctivé

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek