Předmět Autor Datum
Dobrý den,jak vidím na fotu hodinek,tak to bude snadné,články pásku jsou u zapínání drobnější a jišt…
Lubomír 30.06.2012 12:42
Lubomír
Zas tak drobné se mi ty články nezdají, takže po vyjmutí jednoho článku by pásek mohl být zase krátk… poslední
lesov 01.07.2012 18:10
lesov

Dobrý den,jak vidím na fotu hodinek,tak to bude snadné,články pásku jsou u zapínání drobnější a jištěny kolíčky,které jdou snadno ven,mám na to vyrážeč z ubroušené jehly na šití ,rodině a znáným zkracuji zdarma,trvá to do deseti minut,nejsem hodinář.Ptejte se v hodinářstvích,odhaduji do sto korun,až pořídíte,písněte prosím co to stálo,jen pro zajímavost.

Zas tak drobné se mi ty články nezdají, takže po vyjmutí jednoho článku by pásek mohl být zase krátký. Koupil jsem taky hodinky s ocelovým páskem ale tam byly články mnohem, mnohem menší a už mi to nechtěli udělat, že bude pásek krátký. Jenomže tam bylo ještě štelování přímo v zapínání, nastavitelné po asi 2mm, takže jsem je ukecal a jsem spokojený. Ještě jsem je musel upozornit, z které strany to chci zkrátit aby mi ciferník nelezl "za roh" a nemusel jsem pro odečet času používat obě ruce (mám obě levé).

Nakonec tyhle hodinky nejsou na trial a tomu podobně, takže mohou být na ruce volnější a třeba se dají ty články nahradit kratšími, není to zlato nebo titan.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru