Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkušební verze Windows 8

Ahoj, mám Windows 7 a rád by jsem si vyzkoušel rozhraní, jenž nabízí Windows 8. Na netu jsem našel pár aplikací, které nabízí možnost po instalaci nastavit právě na W7 rozhrání pro W8, např. asi nejlepší možnost co jsem našel je "Windows 8 Transformation Pack". Tak se chci zeptat, zda je tato volba vhodná případně jestli je jiná (lepší) varianta, budu rád, když se tu se mnou o své rady podělíte. Samozřejmě, je mi jasné, že plnohodnotný W8 po zakoupení asi nenahradí nic, ale věřím, že nějaký program, aplikace či něco podobného je možné do W7 nainstalovat pro alespon základní představu a manipulaci s W8. Párkrát jsem s tím už tu čest měl a po pravdě, ze začátku mne to příliš nenadchlo, ale i přesto mě láká zjistit, jaké funkce, možnosti a vylepšení to přináší. Předem děkuji za vaše doufejme pozitivní reakce děkuji! :P :)

Předmět Autor Datum
Se všemi "transformation packy" mám blbé zkušenosti, zásah do systému je velký, odinstalace často sk…
MM_tank 02.02.2014 13:44
MM_tank
noooo už jsem nainstaloval tu verzi 7.0 a vypadá to, že to jde v pohodě, tak uvidím až to pak budu o… poslední
8laci8 02.02.2014 14:14
8laci8

Se všemi "transformation packy" mám blbé zkušenosti, zásah do systému je velký, odinstalace často skončila katastrofou-něco nebo vše nejelo...Vykvákni se na to, zajdi k někomu kdo má win8 a budeš rád za ta win7 co máš doma. Kvůli zkoušení win8 se dle mého názoru zasrat si systém nevyplatí.

noooo už jsem nainstaloval tu verzi 7.0 a vypadá to, že to jde v pohodě, tak uvidím až to pak budu odinstalovávat no :) já tam zaškrtl nějakej ten novější mod toho rozhraní...což jsem vyčetl někde na foru, kde se tím zabývali, že by to mělo být nejšetrnější...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru