Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkušenosti s Uplay (ubisofťácký "steam")

Na Steamu jsem si stáhl demo Flashback (zaujalo!) a při spouštění se mi nainstaloval klient Uplay (na "céčko", kam jsem nechtěl). Login/pass na ubi.com už mám dávno, od dob Far Cry 1, kterou jsem kdysi registroval. Kupodivu, po těch letech, stále platí.

Uvažuji, že si zřídím nový účet (na tom starém mám jen to demo). Stáhnu si instalaci klienta ze stránek a nainstaluji tam, kam chci. Nenarazil jsem na žádné pevné provázání se Steamem (účty), jak to tedy je? Nějaké zkušenosti snad někdo bude mít, když Far Cry 3 je už docela rozšířenou hrou (já to nemám, čekám na GOTY, lepší cenu). Akorát, když je vypnutý Steam a zapnutý Uplay, spuštění hry Steam zapne. A naopak, Steam zapíná Uplay.

Předmět Autor Datum
Ano přesně jak píšeš sám mám s timto skušenosti např u Far Cry 3 které mam na steamu nejdřív zapnu h…
Joda 06.10.2013 12:30
Joda
Další dotaz: Dá se nějak na Uplay zjistit, v jakých jazykových mutacích se hra prodává? Koukal jsem…
L-Core 27.10.2013 19:29
L-Core
Uplay nesnáším, jak už jsem jednou na poradnu psal (bez pomoci :( ) tak jsem dostal SC:Blacklist jak…
BlackkilerCZ 27.10.2013 21:52
BlackkilerCZ
To nie je problem Uplay, ja som to nainstaloval v pohode naprvy krat. poslední
Michal2 27.10.2013 22:14
Michal2

Ano přesně jak píšeš sám mám s timto skušenosti např u Far Cry 3 které mam na steamu nejdřív zapnu hru na steamu steam automaticky zapne uplay a můžeš vesele pařit a bude ti to dávat kartičky na steamu např.. a bude ti to ukazovat že prostě hraješ a zároven to samé na uplay

Uplay nesnáším, jak už jsem jednou na poradnu psal (bez pomoci :( ) tak jsem dostal SC:Blacklist jako dárek ke grafárně a kvůli Uplayi jsem si to ještě nezahrál. Protože to má po***ané manuální instalace a odinstalace. (Prostě se to nedá nainstalovat ale píše, že instal. mám ale odinstalovat to nejde protože nainstalované to nemám :D)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru