Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkušenosti s nakupováním na Amazon.com?

Zdravím všechny, řekl jsem si že si udělám radost a koupím něco pěkného jelikož jsem velký sběratel zbraní a to hlavně moderních ale sbírku chci rozšířit i o zbraně z druhé světové války konkrétně o M1 Garand chci to mít na terčovou střelbu takže se bude jednat o klasickou zbraň na kuličky (plynovou) ale na českých "airsoft shopech zbraň nikde není a už ani nebude jsou tuším že dva typy jedna vzácná Marushin (cena za novou před lety 15 tisíc) a poté Španělská replika Denix a tu hledám našel ji pouze na jednom místě a to Amazon.com tak se ptám jestli někdo nemá nějaké zkušeností s nakupováním tam co je na to potřeba jak to funguje s doručením komunikací atd. Díky

Předmět Autor Datum
Komunikace? V angličtině. Doručení? Podle toho, jak se to bude či nebude celníkům na rentgenu líbit.…
Bounty 30.10.2012 16:33
Bounty
Dobře díky tak to asi nechám být protože to nemá cenu to radši zkusím sehnat starší v ČR.
Alab 30.10.2012 16:48
Alab
Dorucenie ok, za par dni, ale mne osobne vsetko zdrzali colnici, komunikovala vsak so mnou prepravna… poslední
fleg 30.10.2012 16:49
fleg

Komunikace? V angličtině.
Doručení? Podle toho, jak se to bude či nebude celníkům na rentgenu líbit.
Jinak poplatky jsou všelijaké, záleží, jak si to necháváš dopravit domů. Jo a při nákupu přesahujícím 22€ platíš DPH, při >150€ clo.

Dorucenie ok, za par dni, ale mne osobne vsetko zdrzali colnici, komunikovala vsak so mnou prepravna sluzba, ktorej som poslal splnomocnenie a popis vyrobku (mailom). Chceli tusim este oskenovany OP a to pri kazdom vyrobku, takze je to kusok otravne. Clo som neplatil.
Komunikacia je ok, aj ked spatna volanie do CR/SR nemaju smejdi, vsetko som riesil cez suuport, odpovedaju hned, cez online podporu som doriesil aj reklamacie. Vybavenie promptne, bez zbytocnych otazok a buzeracie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru