Avatar uživatele
anonym

Co si myslíte o pivních lázních? Uvažujete o tom je zkusit?

Nemáte třeba už i zkušenost? Vadí vám cena? Dostupnost? Láká vás něco, či odrazuje?

Nedělají i bezlepkové lázně? :))

Viz takové jedny lázně, které ukazuji i na obrázku: http://www.piv­nilaznespabeer­land.cz/

Zajímalo by mě ve kterých lázních dávají čisté pivo na lázeň a ne nějaké míchání s vodou? I tak se mi to zamlouvá a asi si na to brzo někam zajedu. Těch lázní by mělo být po ČR vícero.

Blahodárné vlivy pivní lázně:

omlazení pokožky
přísun vitamínů, sacharidů a proteinů
zklidňující účinky na pleť vlasy a svaly
uvolnění svalového napětí
snížení stresu
regenerace nejen těla ale i mysli
zlepšení krevního oběhu
detoxikace – odplavení škodlivých látek z těla
podpůrná léčba bolesti zad, kloubů
vyčištění pórů
zvýšená srdeční činnost
léčba lupénky, akné, celulitidy

*HLAVNÍ INGREDIENCE PIVNÍ KOUPELE:

ČESKÉ PIVOVARSKÉ KVASNICE, které se k léčebným účelům používají již od dob starověku, mají v českém léčitelství velkou tradici – dodávají našemu tělu nezbytné vitamíny B, sacharidy, proteiny a přispívá k celkové regeneraci naší pokožky, která v teplé vodě uvolňuje kožní póry a dochází tak k vyplavování škodlivých látek z těla (podobný systém jako u sauny). Vědci se jednoznačně shodují, že obsahují více vitamínů, stopových prvků aminokyselin, než se vůbec kdy předpokládalo. Pivovarské kvasnice jsou fantastickým prostředkem na výživu kůže, vyhlazení vrásek a celkovou hydrataci pleti.

Pivní kvasnice jsou také jedním z nejbohatších zdrojů organického železa, esenciálních aminokyselin, nenasycených mastných kyselin, fosfatidů, sterolů, glycidů, enzymů a dalších bioaktivních látek. Jsou bohatým zdrojem vitamínů skupiny B, včetně před několika desetiletími poprvé z kvasnic extrahované kyseliny pangamové – vitaminu B15, minerálních látek (např. vápníku, fosforu, draslíku, hořčíku, sodíku) a stopových prvků (železa, jódu, mědi, zinku a manganu). Pivovarské kvasnice pomáhají při hojení zánětu jater, jsou vhodné při zvýšené tělesné a duševní zátěži a sportu. Vitaminy skupiny B obsažené v pivovarských kvasnicích, podporují trávení a metabolismus, pomáhají při léčbě chronické artritidy a kardiovaskulárních chorob. Mají pozitivní vliv na obnovu střevní mikroflóry a tím i na imunitu člověka.

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2790 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
dubraro

Nešel bych. Pivo se užívá vnitřně, perorálně.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek