Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmena User Agent ve Windows 8 CP -> Download .exe pro Windows 7

Zdravim,

nainstaloval jsem si Windows 8 Consumer Preview a vsechno zatim chodi uplne v poradku, ale mam problem pri stazeni OnLive klienta (Cloud gaming - poznamky, ze to je u nas stejne pomale si prosim nechte - momentalne mam net 30Mbps a prodleva je velice mala - je to krasne hratelne). Pise mi to, ze ke stazeni instalatoru musim stranku navstivit v podporovanem systemu, tj. Win7, Mac OS X 10.4.8. Bohuzel zadne dalsi zarizeni s temito OS nemam, chci se zeptat, jestli je moznost zmenit User Agenta napr. ve Firefoxu tak, aby pak ta urcita stranka videla muj PC jako Windows 7? Samotny instalator jsem nikde ke stazeni nenasel (je zdarma).

Diky za pripadne rady

Předmět Autor Datum
Google: firefox user agent změnit - nic?
nononot 02.03.2012 12:45
nononot
Diky. Hledal jsem to na bingu a navic s moji neprilis obstojnou anglictinou. Kazdopadne v about:conf…
some1 02.03.2012 12:56
some1
nepripada ti kapanek zbytocne riesit taketo veci s este nedokoncenou verziou windowsu na ktoru nieje…
shiro 02.03.2012 13:06
shiro
Je mi jasne, co CONSUMER PREVIEW (ne Customer) znamena - take je mi jasne proc je na strankach MS zd…
some1 02.03.2012 13:11
some1
ale to neznamena, ze mi spousta aplikaci a her nebude fungovat uplne stejne jako pod Win 7 omyl, pr… poslední
shiro 02.03.2012 14:12
shiro

Diky. Hledal jsem to na bingu a navic s moji neprilis obstojnou anglictinou. Kazdopadne v about:config jsem to jiz zkousel a nejak se nemuzu dopracovat k tomu, aby to stranka videla jako Windows 7 - vzdy to funguje tak, ze ruzne User-Agent stranky to vidi jen jako jiny prohlizec.

Je mi jasne, co CONSUMER PREVIEW (ne Customer) znamena - take je mi jasne proc je na strankach MS zdarma - je to pouze Preview, ale primarne mi v mem dotazu jde o to, zda se da v nejakem internetovem prohlizeci zmenit User Agent i pro OS. Samozrejme, ze podpora je oficialne zatim minimalni, ale to neznamena, ze mi spousta aplikaci a her nebude fungovat uplne stejne jako pod Win 7 - OnLive je prave zatim prvni, ktera mi tady nefunguje (resp. asi by fungovala, jen se nedostanu k Downloadu).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru