Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmizely ikony na ploše

Dobrý den,

Zkoušel jsem snad většinu věcí, kteér jsme našel na internetu, ale nic nepomáhá. Tak, jak se to stalo... Dneska jsem zkusil vvypnout stránkovací soubor- restartoval sem pc a potom mi naběhla zvětšená obrazovka, kde byly po cca. 4 centrimentrových sloupcích černé čáry, přes které bylo blbě vidět. Restartoval jsem pc znovu a už bylo vše v pořádku. Poté jsem šel zase nastavit virtuální paměť a jen tak na zkoušku jsem jí zkusil i na flashce, která byla zrovna v pc... opět restart a teď už tuším zmizly ty ikony. Nastavil jsem tedy hodnoty na 0 a vypnul stránkovací soubor na flashce ... opět restartoval a nic.

Pravé tlačítko -> sřadit ikony ... nejde, jelikož když najedu na seřadit ikony, všechny možnosti jsou "šedé" a nedá se na ně kliknout.
Data C -> documents and settings -> jméno -> plocha - TADY se mi zobrazují ikony, které jsem zkoušel dát na plochu po tom, co mi ty staré zmizely ... Vidím tam dokonce zazipovaný HWmonitor od předtím, ale na ploše nic. A jak říkám, ikony od předtím tu vůbec nevidím ...

---------

"Poté jsem šel zase nastavit virtuální paměť a jen tak na zkoušku jsem jí zkusil i na flashce, která byla zrovna v pc... opět restart a teď už tuším zmizly ty ikony. Nastavil jsem tedy hodnoty na 0 a vypnul stránkovací soubor na flashce ... opět restartoval a nic."

Tohle se dá blbě pochopit, takže to ještě dovysvětlím. Poté, co jsem vypnul stránkovací soubor proběhl restart, zvětšená obrazovka a pruhy, poté další restart, po kterém to vypadalo v pořádku. Nastavil jsem tedy stránkovací soubor + jsem to zkusil i na flashku. Po restartu zmizly ikony, takže jsem hodnoty u flashky nastavil na 0 a vypnul u ní stránkovací soubor...

Děkuji za rady

MrGandy

Předmět Autor Datum
ono se dají blbě pochopit už tvé pokusy se swapem, zvláště ten idiotský nápad s flashkou. ten zmaten… poslední
lední brtník 30.09.2012 12:25
lední brtník

ono se dají blbě pochopit už tvé pokusy se swapem, zvláště ten idiotský nápad s flashkou. ten zmatený text je jen bonus navíc.
- smaž iconcache.db
- změň barevnou hloubku zobrazení 32bit -> 16bit, po restartu zpět
- v xp by taky mohlo pomoct přepnout vzhled: xp styl -> klasické windows, po restartu zpět, nebo zrušit službu motivy a zas ji povolit.

jedna technická: paměti dnes bývá dost, swapu se proto nechává malá pevná hodnota a už se do něj nerýpe.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru