Avatar uživatele
JájsemRaibek

Změníte si profilový obrázek a vyjádříte podporu Francii a lidem v Paříži?

Že by jim to nějak pomohlo?
Je to smutné co se v Paříži stalo, myslíte si že při kolonizaci krev netekla, zvěrstva se neděly? Posuďte sami a trochu nahlédněte do dějin. Muslimové jsou národ kde přetrvává krevní msta i několik generací. Kdo je při kolonizování masakroval – muslimové ne, ale křesťani. Nebyla to naše generace, ale je to tz. dědictví předků.
http://www.de­jepis.com/wp-content/upload­s/2013/02/11_a­frika_1svv.jpg

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, redy, gagaga, anonym, gecco před 3087 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Změna našich nicků jim nepomůže.
Autorem následujících slov je údajně Dr. Emanuel TANAY, známý a vysoce uznávaný psychiatr. Muž, jehož rodina patřila před druhou světovou válkou k německé aristokracii, vlastnil řadu průmyslových podniků a nemovitostí. Když byl tázán, kolik Němců bylo skutečnými nacisty, odpověděl způsobem, který může být určující pro náš postoj k fanatizmu:

"Velmi málo lidí bylo skutečnými nacisty, ale mnoho dalších se radovalo z návratu německé hrdosti a další byli příliš zaneprázdněni, než aby je to zajímalo. Byl jsem jedním z těch, kdo pokládali nacisty za bandu

bláznů, takže většina se prostě stáhla a umožnila tím, aby se to vše stalo. Pak, dříve než jsme to zjistili, nás měli v hrsti, ztratili jsme kontrolu a nastal konec světa.

Má rodina ztratila všechno. Já sám jsem skončil v koncentračním táboře a Spojenci rozbili mé továrny. Dnes nám znovu a znovu různí experti opakují, že Islám je náboženství pokoje a že velká většina muslimů si přece přeje jedině žít v míru.

I když toto laické ujišťování může být pravdivé, nemá pražádný význam!!!! Je to bezcenné šidítko, které nám má umožnit, abychom se cítili lépe a aby se poněkud zmenšil (psychický) účinek fanatického řádění ve světě ve jménu … ISLÁMU!!! Je skutečností, že v současné fázi dějin vládnou Islámem fanatici. Jsou to fanatici, kdo vedou každou z 50 válek, které zuří ve světě. Jsou to fanatici, kdo systematicky masakrují křesťany či příslušníky domorodých kmenů v Africe a postupně utápějí kontinent v přívalu Islámu. Jsou to fanatici, kdo spouštějí exploze bomb, usekávají hlavy, vraždí nebo zabíjejí z důvodů cti. Jsou to fanatici, kdo přebírají mešitu po mešitě. Jsou to fanatici, kdo se zápalem šíří kamenování a věšení obětí, znásilňování, zabíjení, polévání žen kyselinou, likvidací homosexuálů… Jsou to fanatici, kdo učí mladé zabíjet a stát se sebevražednými bombovými ....... zabijáky ..... Obtížně měřitelnou skutečností je, že mírumilovná většina, mlčící většina …!!!!!!!!!..... je vyděšena a je vyřazena.

Komunistické Rusko sestávalo z Rusů, kteří prožili peklo války a chtěli pouze žít v míru, a přesto komunistické Rusko bylo odpovědno za vraždu asi 20 milionů lidí. Ohromná populace Číny byla rovněž mírumilovná, ale čínským komunistům se podařilo zabít ohromujících 70 milionů lidí. Průměrný Japonec před druhou světovou válkou rozhodně nebyl sadistickým válečným štváčem. Přesto si Japonsko vražděním a krveprolitím razilo cestu Jihovýchodní Asií v orgiích zabíjení, které zahrnovalo systematické vraždy 12 milionů čínských civilistů; většinou byli zabiti šavlí, lopatou a bajonetem. Kdo by mohl zapomenout Rwandu, která se zhroutila v krvavém zabíjení. Není snad možno tvrdit, že většina Rwanďanů byli mírumilovní lidé? Poučení z historie jsou často neuvěřitelně jednoduchá a lapidární, ale přese vše, všechny naše schopnosti logického myšlení často přehlédneme nejzákladnější a zcela nekomplikované závěry: svým mlčením se mírumilovní muslimové stali zcela irelevantními. Mírumilovní muslimové se stanou našimi nepřáteli, jestliže nepozvednou svůj hlas, protože se stejně jako Dr. Tanay jednoho dne probudí a zjistí, že se dostali do područí fanatiků a že"nastal konec světa".

Mírumilovní Němci, Japonci, Číňané, Rusové, Rwanďané, Srbové, Afgánci, Iráčané, Palestinci, Somálci, Nigerijci, Alžířané a mnozí další zemřeli, protože mírumilovná většina nepromluvila, až pak bylo pozdě.

Pro nás, kteří to vše sledujeme, aniž bychom se angažovali, platí, že musíme dávat pozor na jedinou skupinu, která se počítá: na fanatiky, kteří nás …!!!!!… ohrožují …!!!!!!!!… náš způsob života.!!!!! Žádná mešita ani minaret v Evropě..!!!!!, pokud nebude stejné množství katolických kostelů v arabském světě a také stejné množství katolíků..!!!!!

Pedofily civilizovaný svět trestá … a co muslimové, kteří souloží 8-leté dívky a mají s nimi děti. Přeje si někdo z Vás, aby za dvě desítky..!!!! let souložil nějaký muslimský stařec Vaše vnučky a pravnučky, aby je kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku..?!!!!

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
setapouch

Včera jsem koukal na film Hitler: Vzestup zla. Začíná citátem „Jediná věc je nezbytná pro triumf zla: aby dobří lidé nic nedělali“. Edmund Burke (1729–1797)

Je zajímavé, že ta slova jsou zase aktuální. Krevní msta s tím nemá nic společného, ta jde po konkrétních lidech. Tohle je (a že to slovní spojení nemám rád) válka civilizací. A my ji prohráváme.

Abych taky odpověděl na otázku :) Ne, nezměním si avatar. Můj názor na situaci je dlouhodobě konstantní a snad je i dostatečným vyjádřením postoje k obětem.

Upravil/a: setapouch

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ptáč

Sledoval jsem místo on-line. Francie je dospělá, vědí co dělají. Neco podobného jsem očekával. Může to být jen takové cvičení před velkou akcí velkých nožů.
Lidé nevěří, že 800 radikálů -teroristů dokáže rozvrátit Českou republiku během jednoho dne. Tam jich bylo 8.
Něco podobného se dá očekávat během Vánoc; Vánoční trhy, 24.12. atd, jako útok na naši evropskou kulturu. Pan Martin Konvička to odhadl dobře, jen neočekával, že to bude tak brzy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Nějak jsi zapomněl na evropské války s Turky a jinými mohamedány.
Tohle si sem pouštíme :
http://www.bles­k.cz/clanek/zpra­vy-svet/355537/otravte-jim-vodu-srazte-je-auty-islamsky-stat-vyzyva-k-utokum-ve-francii.html

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jmhad

Ono je to jednoduché – Richard Lví srdce vedl tehdy křížovou výpravu a nechal vypálit celé město Jeruzalém. Měl k tomu požehnání tehdejšího Svatého Otce /musím se smát/ a důvod – muslim je nevěřící a jako nevěřící nemá duši a když nemá duši není to člověk. No a oni to těm „křesťanům“ vrací. A berou to šmahem
Druhá věc – ten syrský prezidentr má pravdu – je to odplata za vraždění žen a dětí US Army a dalších v Sýrii, Libanonu, Afganistánu a dalších . Copak ony mohou ve svých domech jen tak z ničeho nic schořet? To je ta civilizace made in USA? Vyvraždili Indiány, bizóny, vraždí 200 let a teď na „blízkém východě“.
Za třetí – už se jim tam řadu let vnucuje „západní civilizace“. Ale to je stejné jako s našimi cikány. Oni mají svůj životní styl a tak chtějí žít. Tečka.

Upravil/a: jmhad

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Taky už jsem delší dobu čekal, kdy se něco podobného stane, a pokud to nebudou příště Vánoce či Velikonce jak píše ptáč, tak to bude nějaká velká sportovní událost typu Liga Mistrů, Evropská liga nebo Wimbledon a triangle Velká Británie x Francie x Německo případně nějakej megakoncert nějaký veleslavný hudbení skupiny na kterej přijde 100.000 fanoušků, prostě něco (smybol) co představuje naši zvrácenou a prachama posedlou společnost.. dle jejich víry.

Možná kdyby se IS stihl zformovat dřív, mohli jsme něco podobného čekat už na OH v Londýně nebo v Soči, i když Rusko jim nejspíš zas tak moc v žaludku (zatím) neleží. Na USA si nejspíš netroufnou, protože tam maj policajti jiný „pravidla“, i když jak říkám, dejte jim velkou akci s megastar co symbolizuje západní svět a sto tisíc terčů, a motivaci mít budou.

Co se týče změny avataru, podle mě prázdné gesto které nikomu nijak nepomůže.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

A pokud se Rusko bude angažovat v Sýrii, tak příští rok nedoporučuju jezdit na MS v ledním hokeji, času na přípravu budou mít fousatí čmoudi dost.

před 3086 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
marci1

Obávám se, že Dr. Emanuel Tanay nikdy nic takového nenepsal a citace zdroje na netu je vymyšlená (viz zdroj)-HOAX. ☹
https://transla­te.google.com/tran­slate?hl=cs&sl=­en&u=http://www­.truthorficti­on.com/tanay-merek-german-islam/&prev=search

před 3087 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
cochee

Tady se nějak neodpovídá na to, nač je tázáno, takže za mě sem do Diskuze: nezměním, zbytečná práce a ztráta času, beztak by mi zas po čase zmiznul jako ten předchozí.

před 3087 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gagaga

vy jedete na druhou stranu !? :)

  • iv-

před 3087 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
talka

Úžasné úvahy, ale žádný recept pro mlčící MÍRUMILOVNOU většinu.

před 3087 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Přesně tak Talko.

před 3087 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

„Změníte si profilový obrázek a vyjádříte podporu Francii a lidem v Paříži?“ > jak je to myšleno,nevim vo co de,můžeš to vysvětlit?

před 3087 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ptáč

Všiml jsem si změny loga YouTube, které je v barvách Fr.

před 3087 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek