Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Znalci periferních zařízení: doporučíte tento laserový MF Samsung?

Ave. Tož mi po osmi letech odešla stříkačka HP920 (dej jí Pánbu věčnou slávu) a poohlížím se po nějakém laseru (stříkačku už nechcu). Skeneru nemaje, vybral jsem Samsung SCX-3200. Já lasery od Samce znám, jejich multifunkci jsem ale ještě v prackách neměl. Doporučíte mi ji? Popř. doporučíte něco podobného a v podobné ceně?

Předmět Autor Datum
Zjisti si jestli jdou tonery plnit..jinak totiž 1stránka = cca 1kč. Jakýsí levný samsung se musel př…
MM_tank 10.02.2011 11:19
MM_tank
To mě zas tak netrápí. Při mém tisku mám startovací cartridge na rok (i víc) a papíry fasuju. Já jse…
mif 10.02.2011 12:52
mif
Vzhledem k tomu, že mlčení obvykle znamená souhlas, jdu do ní. Tankovi děkuju za reakci. PS: Sakra,…
mif 10.02.2011 22:31
mif
Předem se omlouvám za exhumaci, nicméně uvedený Samsung mám taky mezi adepty, tak by mě zajímalo, ja…
Moas 03.08.2011 21:35
Moas
Absolutně bezproblémové zařízení. Instalaci zvládne i děcko, dokonce se to ani nebije s HP920-kou, k…
mif 04.08.2011 15:44
mif
Díky! poslední
Moas 04.08.2011 16:25
Moas

To mě zas tak netrápí. Při mém tisku mám startovací cartridge na rok (i víc) a papíry fasuju. Já jsem si recenzi přečetl a to zařízení se mi zdá celkem fajn. Ptám se tu spíš hrdých majitelů, jak se to chová po nějaké době (co upadne, co se zasukuje, jestli to začne vrčet a mrňoukat,...).

Vzhledem k tomu, že mlčení obvykle znamená souhlas, jdu do ní. Tankovi děkuju za reakci.

PS: Sakra, měsíc jsem tisk nepotřeboval, a když se printer vysere, mám dělat nabídku na šest různých pecek. Jestli mi někdo řekne, že Bůh (pokud existuje) není magor se zvráceným smyslem pro humor, kopnu ho do jeho virtuální řiti...

Absolutně bezproblémové zařízení. Instalaci zvládne i děcko, dokonce se to ani nebije s HP920-kou, kterou se mi podařilo zprovoznit (to není samozřejmost! s Packardem se rádo mlátí kdeco!). Za ten čas (půl roku?) mě Samec nevyšplouchnul ani jednou. Zatím nemám, co bych vytknul. Skener skenuje, tiskárna tiskuje, kopírka kopíruje. Furt ještě jedu na startovacím toneru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru