Avatar uživatele
Džanička

Co si myslíte o tom, když jdete po ulici a na zemi málem rozšlápnete psí bobek..

Já mám dva psi, a uklízím si po nich, jak venku tak na zahradě.. Nechápu, že někdo je nechá kálet na hřišti, v parku apod. a neuklidí to. Vždyť to po sobě také každý spláchne.. Zase chápu, že pejsek občas nutně musí, i mě se to stalo, že to fakt udžet nešlo, ale uklizení zabere 5 vteřin.. Co vy na to, jak je to ve vašem bydlišti..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? chudst, dědapetr, suaeda, anonym před 4631 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Myslím si, že to někdo neuklidil. Snažím se po svých psech uklízet a venčit je mimo běžně přístupná místa.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
chudst

Je to pitome, no, co vic na to rict. Nastesti na nasi ulici (i v prilehlych) mame celkem slusne pejskare, prevazna vetsina (vcetne samozrejme me malickosti) to po sobe uklizi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dědapetr

U nás v sídlišti jsou trávníky kolem domů a ty jsou plné exkrementů a nejhorší to je když zaprší tak to smrdí.Nechápu majitelé psů že jim to nevadí,přesto že kousek mají výběh.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
suaeda

Bohužel současný nešvar doby. Hodně lidí si do bytu pořizuje psa. Dříve pejskové byli chováni hlavně na vesnici, případně venku u rodinných domů. V okolních státech nejsou psi vidět tak jako u nás.
Když vidím, nebo rovnou rozšlápnu psí lejno v centru města, nebo na sídlištích, kde si hrají děti tak si bohatě česky ulevuji. A vidět majitele psa tak bych po něm asi střílel. Pes za to co provede nemůže je chudák zavřený 8 i více hodin v bytě ale majitel ano.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Źe jsem na tom stejně jako jistý princ z jednoho ostrova.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hippeace

že si zuase budu muset čistit boty nechápu proč alespon do parků nenastrkaj policii a dávali by obrovské pokuty za neuklizený exkrement . TO BY BYLO PRACHŮ DO STÁTNÍ KASY xD

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek