Avatar uživatele
Rokio

Co si myslíte o tomhle člověku na základě této charakteristiky?

Na nádraží ve městě, kde žiji, občas pobývá jeden muž, který každého na daném místě vřele a lehce hlasitě zdraví. Lidé mu ale moc často neodpovídají a někteří si o něm myslí, že je to blázen, ale tomuto muži to vůbec nevadí a přesto se dál chová slušně v podobě zdvořilého zdravení všech na nádraží.

Co si myslíte o tomhle muži? Podle mě je to velmi slušný člověk, který je i pokorný a navíc vůbec není zahořklý. Divím se, že daná osoba dochází pravidelně k psychiatrovi, i když se jedná o slušného člověka s dobrým srdcem.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Dismas před 2856 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
yuko

Tak se liší, no a? Pozdravím a je to. On bude mít radost a já dobrý pocit. Sami nevíme, jestli si za pár let nebudeme vykĺádat sami se sebou. Každý z nás může být pro druhého divný…

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Těžko posuzovat člověka, kterého jsem nikdy neviděla.
Může to být prostě jen slušně vychovaný velmi zdvořilý člověk.
To že dochází k psychiatrovi nemusí mít nic společného s jeho zdvořilostí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kelt

Jedna věc je tvůj pohled na situaci, respektive daného člověka a jeho chování. Každý člověk na něj reaguje jinak, ale to nic neznamená. My neznáme jeho problémy, starosti a asi nikdo nevidí do druhého. Lidé neočekávají, že je bude zdravit někdo neznámý na nádraží. Ty máš na to svůj názor a jiní lidé také. To, co si myslíš ty, nemusí být ale pravda, to jistě uznáš.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek