Avatar uživatele
Leonidas

Znáte nejlepší a nejzdravější pánve na smaženi bez použití min. oleje či sádla?

Zajímavá 0 před 2476 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Bez oleje či jiného tuku by to už nebylo smažení.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dr.luha

Čím méně sádla nebo oleje, tím je to škodlivější. Tuk není potravinou ochlazovaný (vzduchová mezera) a tím pádem rychle vysokou teplotou degraduje a stává se škodlivým.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Pánve je nejlepší používat s keramickou nepřilnavou vrstvou. Ale úplně, bez jakéhokoliv tuku, nejde o smažení a většinou to nestojí za nic.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

Minerální oleje se lijí do motorů. Ne pod řízky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Nejlepších pánví pro zdravou tepelnoun úpravu masa (bez použití tuku) je na smažení škoda ;)
https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Sma%C5%BEen%C3%AD

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
cynique

„bez použití min. oleje“ To jako myslíte minerální? Jste něco jako novodobý Savarin? Rád experimentujete s chutěmi?

před 2476 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek