Avatar uživatele
Awer

Znáte název písně, jejíž text obsahuje (nejspíš) sousloví „waste of time“?

Vzpomněl jsem si na melodii, kterou jsem musel slyšet tak před patnácti lety, a torzo textu, který jsem si samozřejmě zapamatoval jen dost nepřesně. Jedná se o jednoduchou rytmickou skladbu. Refrén nebo alespoň jeho hlavní část (tak jak bych to napsal já) je tvořená pěti verši, nejprve dva na tři až čtyři slova, možná se ani nerýmují, pak ten jeden končící (na 95 %, po googlování tam a zpět a poslechu tak 30 skladeb si nejsem jistý ničím, ale zní mi to hlavou přesně tak) souslovím „waste of time“, v jiném, rychlejším rytmu než dva předchozí, a následují ještě dva verše, které se navzájem rýmují (něco jako „see“ a „dream“, tenhle typ slov). Je to skladba max. z 90. let (myslím 80 – 95, ale nemůžu vyloučit zbytek), žádná zběsilá, jednoduchá, lehce vtíravá, přátelská melodie, tématicky ze života / možná lehce romantická, nevím. Nástroje: určitě kytara (normal, nikoli elektrická), zbytkem si nejsem jistý, do toho refrénu mi další nehrají.
Podle mě to musí / musela být fakt známá skladba, ale jak říkám, ani hodina intenzivního googlení mi nepomohla a už prostě nemám energii. Za jakoukoli pomoc budu extrémně vděčný, za chaotický popis problému se extrémně omlouvám.
Doplňuji:
Díky za snahu, ale jako u hudby většinou, skutečně odpovědět by mi asi mohl jedině někdo, kdo by si z mého kostrbatého popisu sám skladbu vybavil. Vyhledávače jsem zkoušel a ještě zkusím, zatím nepomohly.

Teď mi taky dochází, že jsem nenapsal dost podstatnou věc – zpívá to mužský interpret (baryton), respektive asi celá skupina…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Awer

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Beer4Real před 3524 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

1. Našla jsem skladbu, která se jmenuje Waste of time".

http://www.ka­raoketexty.cz/tex­ty-pisni/m/waste-of-time-508803

2. Píseň se slovy „waste of time“.jako refrén
http://preklady-textu.com/pisen/u­kazat/775257/jo-jo/texty-a-preklad-get-out/

https://www.go­ogle.cz/search?q=cho­rus+songs+wit­h+lyrics+waste+of+ti­me+%22.&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=or­g.mozilla:cs:of­ficial&client=fi­refox-a&channel=rcs&gfe_­rd=cr&ei=lzjfU47HA8­mG8Qf18YGYDw

Samozřejmě nevím, zda jde o to, co hledáte.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
klumprt

Jediné, co mě napadlo, ale popisu to moc neodpovídá, tak spíš asi ne 🙂

http://youtu.be/p9vQ9myv­1JI

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek