Avatar uživatele
Rokio

Co si myslíte o této myšlence, která má za cíl omezit přestupky ve městě, kde žiji?

Napadlo mě, že bych chodil po městě s jedním nebo se dvěma kamarády a kontrolovali bychom občany, jestli nedělají ve městě nepořádek. Pokud by někdo hodil třeba jen nedopalek cigarety na zem, tak bychom tu osobu zadrželi jen tak, aby nezdrhl, jeden z naší skupiny by zavolal městskou policii a ten delikvent by dostal pokutu.

Takhle bychom to dělali celý zbytek prázdnin.

poznámka: Jedna uživatelka tohoto webu si myslí, že protiprávní jednání je třeba nahlásit, tak mě jen napadlo realizovat v praxi tuto myšlenku.

Myslíte si, že bych měl za tento čin dostat medaili plus zvláštní ocenění za organizátorství gangu, který má nastolit pořádek a být oporou slušných občanů města, ve kterém žiji.

Zajímavá 0 před 2465 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
autacek

To je zajímavý nápad. Nejlépe když delikventa při činu vyfotíte a to tak, že jej vude možno dle fotografie jednoznačně identifikovat.

A jako druhý krok pak vyhledejte hlídku obecní policie zašitou s autem někde ve stínu stromu na konci slepé ulice a tam jim foto ukažte.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Smlouvyzdarm

Zadržet někoho za přestupek? To nedělejte ani jen tak, aby nezdrhl. A s tou medailí … fakt dobrý, to se ti povedlo…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dochy

Někoho zadržet můžeš jen při nebo okamžitě po spáchání trestného činu. Odhození nedopalku obvykle nebývá trestným činem (pokud ho zrovna někdo nehodí do stohu, na podlahu politou benzínem apod…)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek