Avatar uživatele
Rokio

Co si myslíte o této situaci týkající se narušování soukromí a falešného obvinění?

Paní učitelka odhalila, že jsem napsal sprostou báseň, a proto mi ji vzala a dala mi poznámku. Panu učiteli práva jsem řekl, jestli je v pořádku si psát sprosté básně, pokud je nijak nešířím, ano o nich nikomu neříkám, ale nechám si je pouze pro sebe. O tom, že mi paní učitelka vzala deníček, na kterém byla ta báseň, jsem učiteli práva neřekl, protože jsem ji kryl. Nechtěl jsem, aby paní učitelka byla obviněna z narušování soukromí. Pan učitel práva řekl, že to bylo naprosto v souladu se zákonem, a dokonce i se školním řádem.

Můžu se stěžovat panu řediteli na postup té učitelky, která narušovala moje soukromí a dala mi trest, i když jsem nic neudělal, protože moje chování bylo v souladu se školním řádem podle učitele práva? Řediteli bych jenom řekl, že mi dala bezdůvodně poznámku, protože nechci, aby ta učitelka ještě přišla o práci, i když to byla vlastně jenom její chyba.

Zajímavá 0 před 2914 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

Když je někdo narušenej tak halt je narušenej.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dochy

Začal bych tím, zda měla právo Ti ten Tvůj text z nějakého důvodu sebrat a skouknout… Rušil jsi tím vyučování? Působil jsi rozruch? Byl jsi někde, kdes neměl být?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Stěžovat si můžeš komu chceš a na co chceš. Je však jen na něm, jak to posoudí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
yuko

Psat si muzes, co chces, na to mas pravo. Pis si treba i sproste basne, muzes se tim i proslavit. Ale nepis je ve vyucovani 🙂 Vykasli se na poznamku, byla to tvoje chyba. Ale o prestavce buch ucitelku poprosila, jestli by mi ten denicek mohla vratit, ze uz jej nebudu pouzivat behem vyucovani,

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek