Avatar uživatele
Rokio

Co si myslíte o těchto mých lékařských metodách?

bolest hlavy – Našel jsem radikální způsob, jak vyléčit jakoukoliv migrénu, a to tak, že uděláme pořádnou díru do hlavy a necháme tak všechny ty neduhy jednoduše vyletět z hlavy.

šedé vlasy – Trhání šedých vlasů je dobrý způsob na zbavení se šedin. Pokud je ale moc šedých vlasů, tak bohatě stačí si půjčit barvy od malíře.

špatná paměť – Pokud si nás někdo nepamatuje, tak se oblečme jako indián (a podle toho se i chovejme) nebo se „navoníme“ česnekem a dotyčný do smrti na nás nezapomene.

Tak co myslíte? Myslíte, že bych mohl být doktorem či si dát tyto lékařské metody patentovat.

Zajímavá 0 před 2845 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Nuk nuk

O Vašich lékařských metodách si myslím, že si z nás děláte „dobrej den“.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Zklidni hormon, dej si obkládeček a přestaň se už konečně ztrapňovat.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
kapka

Viděla jsem v nějakém muzeu velice stare lidské lebky, ve kterých byl odborne udělaný otvor. Z te lebky se dalo poznat, ze člověk s tim otvorem dál žil. Neřeknu ti přesně, z jaké doby ty lebky byly, ale urcite z doby, kdy bychom necekali, ze byli lide tak náročných operaci schopni. Domněnky jsou, že se těmi otvory léčila právě bolest hlavy zpusobena nějakým tlakem v hlavě. Rokio, zklamu tě, už to někdo objevil pred tebou.
A navíc se takhle urcite nedá léčit uplne každá bolest hlavy a zákrok nemůže dělat uplne každý. Většinou je lepsi vzit si prášek. :)

Šediny si muze člověk samozrejme oholit. Nebo obarvit, ale neotravovala bych s tim malíře, když v drogerii je tak nepřeberná nabídka specielnich barev na vlasy. :)

Ta poslední rada není špatná, urcite by to fungovalo. Ale na patent to asi není. :)

Upravil/a: kapka

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Honza5486656

Myslím si, že jsi hlupák.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek