Avatar uživatele
milablond

Co si myslíte o vztahu mezi 29letou ženou (vypadá mladší) a 15letým klukem (vypadá starší)?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2814 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dubraro

…že to dlouho nevydrží.
Vzpomínám si, jak mi v 15 připadala stará 18-letá kamarádka.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Co bych si mohl myslet? Asi že se mají rádi. Je to jejich problém. Většinou však takovéto vztahy , v takto mladém věku /15 let/ dlouho nevydrží.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Myslel bych, že ta ženská je „rozvášněná“ jako sviňa!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Těžko posuzovat pár, který neznám. Obecně jsou takovéhle věkové rozdíly poněkud „divné“ a hlavně bývají tyto vztahy dost nefunkční a nestálé a je otázkou jaký je motiv člověka, který do takového vztahu vstoupí. Exitují ale výjimky, kdy se i lidé velmi rozdílného věku mohou mít opravdu rádi a mohou se bezvadně doplňovat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Říká se, že láska i hory přenáší, a že na věku nezáleží, pokud někoho skutečně miluješ. Ale to není tak úplně pravda, protože takový vztah s velkým věkovým rozdílem drží zpočátku ne láska, ale zamilovanost, což je veliký rozdíl, který si lidé pořád dost často pletou. A dříve či později dojde ke střetu společných zájmů.
V tomto případě se jedná spíše o „vztah“ žena-dítě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arachis

Ať si po tajnu (raději) užívají, co to jde. Bude to jen na chvíli.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
redy

I když mu je patnáct a není pod zákonem, tak ona není normální.

Kluk je puberťák, ona patří na léčení…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Není to nic neobvyklého. Pokud to oběma vyhovuje?

"Kolik je mu let? To ženy neřeší.
Jenže právě čas bývá neúprosný. Pokud je věkový rozdíl deset a více let, pak nejspíš oba hledají v životě určité oživení. Některým ženám jde i o jakousi prestiž, a to pak nemusí mít dlouhého trvání. Příroda je navíc bohužel velmi neúprosná. Žena ve čtyřiceti letech začne – chtě nechtě – ztrácet svoji sexuální přitažlivost, a protože je navíc oproti svému partnerovi vyzrálejší, začnou se od sebe mnohem rychleji vzdalovat,“ (upravený citát ze zdroje).

http://zeny.e15­.cz/clanek/las­ka-a-vztahy/mlady-muz-a-starsi-zena-ma-takovy-vztah-budoucnost

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lukyn0

Přijde mi divný aby kluk co dostal čerstvě občanku chodil s jednou tak starou ženskou, která by mu mohla pomalu dělat matku… Ale ve výsledku je to stejně jejich věc… nápodobně jako u Gotta, Ivana vypadá spíš na jeho dceru. Mimochodem v 30 začínají už tak nějak tikat biologický hodiny a pokud s ním bude chtít dítě, moc volnýho času pro sebe si už neužije…

Upravil/a: Lukyn0

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Nuk nuk

Keplere: Nemyslím si, že by se 29leté ženě nějak podařilo zvýšit si prestyž tím, že si nabrnkne 15ti letého klučinu. To možná platí o 50ti leté, která má třicátníka, a ani tam to není tak jisté. Třicítka s puberťákem se spíš ztrapní a dává najevo, že nemá na víc a nemá to v hlavě v pořádku. … a nebo ho musí teda tak strašlivě miovat, že teda fakt je ochotná počkat, až chlapec trochu dospěje a nad všechno ostatní se přenese.

před 2814 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek