Avatar uživatele
Kepler

Znáte nějaké zajímavé recepty do sendvičovače?

Kupodivu jsem ten užitečný přístroj „objevil“ až před pár dny. Začal jsem klasikou: plátkový sýr + anglická slanina. Nemusí to být jen za použití bílého toustového chleba.

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, johana 56, redy, eliot před 2812 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
redy

Narvu do toho co se vejde, podle chuti a co nejde do vnitř, nandám nahoru 🙂
Mňamka veliká, řekl by Hruška…

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
RyuzakiKate

Zkus špenát se sýrem. Nebo na způsob panini – mozzarella, rajče a bazalka.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Což o to, i my ho máme doma, ale přiznám se, ještě jsem z něj nic nejedl. Vnuci, ti jo, ale co do toho dává jejich babička opravdu nevím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dismas

Já tam akorát místo slaniny dávám normální salám. Je to ú ž a s n é.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

různé druhy sendvičů. takovej sendvič s paštikou a cibulí zní blbě, ale mě to chutná. možná s ním porazíš i Sapíka s Babicou. dneska mě dodělal pan Patlal Sapík

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

RyuzakiKate: ten špenát myslíš listový, nebo dušený a ochucený jako příloha?

před 2812 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Koukám, že pole působnosti a fantazie nemá mezí. A co takhle marinovaný steak, spíše ministeak?

před 2812 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
annas

Syrové maso jsem nezkoušela, jen zbytky vařeného či pečeného. Ale na steak je určitě lepší pánev.

Dělám takto, pokud neznáte, mrkněte se.

https://www.ze­na.cz/komercni-clanek/zdrava-vecere-s-maggi-jak-pripravit-stavnaty-steak/r~i:arti­cle:782621/

před 2812 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Díky, ale klasické steaky na pánvi, nebo roštu celkem umím. Ale možná vyzkouším i doporučené. Někdy jde o čas a pohodlí.

před 2812 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
annas

Já v něm dělám i bramboráky.

I míchaná vajíčka – trošku vymažu máslem, dám plátek šunky, někdy i bez a hotovo. Pro nedietáře je lepší kousek slaniny, chviličku zavřít a pak vlít rozmíchaná vajíčka.

Plotýnku někdy „vystelu“ pečicím papírem, takže připravuji často i bez tuku.

před 2812 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

A to se při tom zavírá i vrchní díl? Nelepí se to?

před 2812 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
annas

Nahoře můžete uzavřít slaninou. Ale lepší je trošku i horní stranu přemáznout, nebo dát papír.
Vám možná nebude stačít,množství, dávám 1 + 1 vajíčko, aby nevyteklo.

před 2812 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek