Avatar uživatele
anonym

Znáte nějakého hospodského, který dostal rakovinu plic v důsledku zakouřeného lokálu?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, zzzzz před 2949 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dudu

Odpoveď byla označena jako užitečná

To ne, ale znal jsem kdysi hospodského, který se zúčastnil brigády v místním JZD. Byl přidělen k senometu kde však ke zděšení ostatních zanedlouho zkolaboval. Podle lékařů se jednalo o alergii na seno, ovšem zlí jazykové tvrdili, že šlo o otravu čerstvým vzduchem.....

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zzzzz

Neznám.
Ten zákon je blbost. Upozorňuji, že jsem nekuřák, přesto se zákazem kouření v hospodách nesouhlasím. Zda bude hospoda kuřácká, nebo ne, má být jen na rozhodnutí majitele.
Stát ať se raději stará, aby se nekouřilo ve státních budovách. Věznice jsou státní budovy, tak jak je možné, že tam vězni kouří?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Neznám nikoho, kdo by cosi takového mohl oprávněně tvrdit. Věřím, že rakovina spouštěč má, ale kde, kdy a z čeho- pořád to prokazatelný není.

zzzzz, jak to myslíš? Ve věznicích se bude kouřit furt, i kdyby se tam nakrásně nedýmilo!

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

Když ta rakovina se klidně může objevit až pár let po tom co dotyčný odejde do důchodu a hlavně nikdo vám neřekne se 100% jistotou co je příčinou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Neznám, ale znám několik lidí, kteří zemřeli na rakovinu plic , nebyli hospodští, do hospody nechodili a nebo velmi málo, nekouřili a stejně je to zastihlo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hans51

Neznám. Ač se tento argument vyskytuje jako podpora zákazu kouření v hospodách, restauracích apod., nepovažuji jej za smysluplný. Regulace podnikání samozřejmě nutná je, nicméně všechno má své meze.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

bohužel neznám hospodského, který nekouří, ale jsem pro, aby se v hospodách nekouřilo. ať jsou buď čistě kuřácké a čistě nekuřácké. každý si najde tu svou, jak zákazník, tak zaměstnanec. kdo chce smrdět ať jde do kuřácké. na rakovinu bych to nesváděl, tu může dostat každý a kdo jí dostat má a jde tomu eventuálně naproti, tak ať jí má. osobně nekouřím, tak jsem proti kuřákům zaujatější, ale vyhazování nedopalků za jízdy z auta na ostatní, nebo do krajnic, kde zlátne obilí, či házení vajglů všude kolem sebe, to je čistě vizitka jejich charakteru a pro mě nepochopitelné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Otázka je naprostý nesmysl. Už vidím jak vám každý běží sdělit že má rakovinu.
Jedno je jisté 25 kuřáků ze 100 má rakovinu. Kuřte si doma v obýváku.
http://www.kurakova-plice.cz/koure­ni_cigaret/zdra­vi/dalsi-typy-rakoviny/81-rakovina-a-koureni-ruzne-druhy-rakoviny-u-kuraku.html

Podle nejnovějších statistik je to horší.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Mosoj, někdo tu někdy psal, že má rakovinu, nevíš kdo to byl?

před 2947 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek