Avatar uživatele
martin14

Znáte nějaký program na úpravu videa?

Poradte jestli znáte program na upravu videa třeba že bych v něm létal.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? svejk007 před 4609 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
svejk007

Pinnacle Studio

Zažitá klasika mezi filmovými amatéry i tvůrci rodinných snímků. Pinnacle Studio je videoeditor pro kompletní práci s domácími nahrávkami. V několika krocích lze projít od stažení videa do počítače ze záznamového zařízení, přes střih a editaci až po vypálení na DVD či Blu-ray (podporuje tedy HD). Jednoduchou a přehlednou formou se zde dají vytvořit titulky, ve schématu snímek sestříhat, doplnit o přechodové efekty, animace i filtry.

Program je typický zejména skloubením jednoduchého a přehledného ovládání, které zvládne i méně zkušený uživatel, s dobrou funkčností a množstvím nástrojů. Čtenář Dancek Pinnacle Studio používá především pro jeho střídmý design a pokročilé funkce, přestože přiznává, že jeho nevýhoda spočívá v dlouhém renderování, špatné kvalitě náhledu či nutnosti platit za licenci. Jendakol si oproti tomu stěžuje na vysokou náročnost a nestabilitu programu při práci s delšími snímky.

Zdroj: http://www.zi­ve.cz/clanky/nej­lepsi-program-pro-strih-a-upravu-videa/sc-3-a-154072/default.aspx

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
arygnoc

jo, znám.
a také v něm létám.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
baghira

Programů na úpravu videa je celá řada, různého výkonu, různé obtížnost, s různými funkcemi. Uzamčením otázky ses připravil o spoustu dalších cenných informací.

před 4609 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek