Avatar uživatele
zjentek

Znáte případ, kdy si prezident nějaký země při svým projevu na světový úrovni veřejně stěžoval na chování svýho národa?

Příklad- ČR!
Já už vlastně jen pouhým bytím v ČR jsem denně masírovanej vší tou realitou, jak si národ USTAVIČNĚ a BEZMEZNĚ stěžuje na chování svýho prezidenta a to často před celým světem, samý urážky pro něco, žádná chvála za nic, a jak se pak má takovej prezident k věci stavět? Bude se přirozeně bránit? Měl by? Nebo by měl ten svůj národ pokrytecky chválit, prosazovat jeho světovou velikost a být na něj hrdej? Když národ z něj prakticky denně dělá kašpara? A jak vlastně vypadáme a kdo za to v důsledku může? Jednotka? Nebo součin?

Zajímavá 0 před 2272 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

V tomto případě spíš národ jenom zoufale sleduje a komentuje jak prezident ze sebe i z nás dělá v mezinárodním měřítku kašpara sám. Zaměnil si příčinu a následek.

Ale pokud si myslíš, že je v pořádku aby prezident veřejně vystupoval proti lidem které má na mezinárodní úrodni reprezentovat a zastupovat nebudu ti to přesvědčení brát.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
plebs

Dle mého názoru jsou příčinou urození a chytří novináři.
Na př. senior najel s osobním autem na dálnici do protisměru v délce 4 km, 86 let.
Mistr volantů v nejlepších letech napranej perníkem a slivovičkou jede s kamionen v protisměru z Ostravy do Olomouce 16 km, urození novináři věk mistra volantu pomlčí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

český Zeman ešte netromfol slovenského Kisku,
ešte stále sa nepomenoval ako prezident mafiánskeho štátu a neurazil svojich voličov https://www.y­outube.com/wat­ch?v=L62vsSS_2ZE

PS.
ozaj, ako volajú navyššieho pohlavára mafie?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hapiky

Každý má svaté právo říkat co si myslí, rozhodující je kdo, kdy, kde a jak to říká. V zásadě platí, že když někdo haní druhé, počítá s tím, že si všichni budou myslet, že on je ten chytrý, který na to přišel.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
dubraro

led:
Jak kde. Někde „boss“, někde „don“, v italské mafii je to „capo di tutti capi“.

před 2271 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

GeOrgie, nemyslím si, že je v pořádku, aby prezident táhl proti svému lidu. Ale zkusíme-li se na věc podívat bez fyzikálních zákonitostí příčin a důsledků, tak pak jen říkám, že mně přijde přitažený za vlasy, pokud prezident velebí právě ten národ, kterej z jeho osobnosti dělá toho největšího kašpara.
Kdybys jako boss nějaký instituce celosvětově propagoval její chod a všichni zřízenci instituce (řekněme stovky lidí) by byli jednotně a hluboce přesvědčeni o škodlivým dopadu tvý osoby (VÝHRADNĚ) na její chod, nebyl bys pak pouhým pokrytcem? A JAK Z TOHO VEN?

před 2272 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek