Avatar uživatele
Meffinka

Znátě nějaký levný paušál?

Chtěla bych neomezené volání a sms, ale většina studentských paušálů se mi zdá poměrně drahá. Neznáte nějaké do 600,–? Díky

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3566 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Hlada

600 za neomezené volání a SMS není špatná cena. Jestli máš méně než nějakých 80 hovorů za měsíc, tak se zkus podívat na Gorilamobil.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
kapka

Ono je dobré si spočítat, kolik minut nebo hodin pak v reálu provoláte. Já mám třeba 300 minut volných do všech sítí (z toho dokonce 200 i po Evropě, což ani nepotřebuji) a mám pocit, že volám neomezeně, protože se prostě nijak neomezuji, těch pět hodin ani neprovolám. Neprovolané minuty se mi převádějí do dalšího měsíce, takže pak mám ještě víc volných minut. Sms mám do všech sítí úplně neomezeně, takže se spousta věcí dá vyřešit jimi. Nebo chatováním, mám 300 MB dat měsíčně, pak se zpomalí net, ale na chatu na fb to zas tak poznat není, to spis různé stránky se hůř načítají. No a za to vše platím 399,–/měs. Ale pokud víte předem, že opravdu provolate ještě o hodně víc hodin, tak samozřejmě budete potřebovat úplně neomezené volání. Já jen, že někdo si třeba platí neomezené volání jen pro ten pocit, ale ve skutečnosti tolik hodin neprovolá, protože je stejně věčně na chatu. Po první minutě mám účtování po vteřinách. Je to Vodafone, ale sjednané přes Tarifomat, od nich mám navíc 100 minut měsíčně (200 od Vodafonu a 100 od Tarifomatu). Ještě by mi měli po půl roce vrátit tři měsíční splátky, jak slíbili.
Třeba najdete i lepší nabídky, já potřebovala hlavně Vodafone. :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek