Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zobrazení miniatur místo ikon, vzhled filmu

Mám takovou prosbu, trochu jsem se do toho zamotal. Je možné širokoúhlý film nějakým způsobem roztáhnout na celou obrazovku-monitor? Různě to zkouším v Format Factory a v Any Video, ale při změně šířky a výšky rámečku i v jiném formátu je obraz pořád jakoby širokoúhlý. Ideálně by bylo 700x400, ale už nevím jak. A dá se to někde dělat jakoby manuálně nastavit rozměr?
A jeětě bych se jenom okrajově zeptal, jak přeměnit ikony ve složce na miniatury v OS W7? Vlastnosti složky mi to nenabízí, měl jsem to, ale nějak to zmizelo ( hlavně při filmech ). Moc díky za rady.

Předmět Autor Datum
imho ořezem, popřípadě změnit velikost obrazu, ale můžeš mít šišatý hlavy. zkus avidemux. ---- menu…
kmochna 17.04.2012 18:49
kmochna
tie ikony v zlozke - by malo byt View -> Large (alebo medium)icons
nl12345 17.04.2012 23:27
nl12345
Sirokouhly film sa da orezat (odrezes kus zlava a zprava), napr. v tom uz menovanom avidemux mas v m…
MM.. 18.04.2012 00:28
MM..
Resp. v tom GOM player mas viac moznosti: jedna je zmenit aspect ratio na celu obrazovku (Ctrl-Enter…
MM.. 18.04.2012 00:39
MM..
Děkuji všem za příspěvky a pomoc. Filmy jsem vyřešil. Jenom ty miniatury místo ikon mě trochu trápí,… poslední
Jan z Rokycan 18.04.2012 07:32
Jan z Rokycan

Sirokouhly film sa da orezat (odrezes kus zlava a zprava), napr. v tom uz menovanom avidemux mas v menu filtre a tam mas filter CROP. A potom si ho ulozis orezany.
Druha moznost je pouzivat prehravac ktory dovoluje nastavit pomer stran (aspect ratio). Skus napr. GOM Player, spust film a pravy klik a hladaj, je tam toho dost, neviem zhlavy ci tam je aj pomer stran ale myslim ze je.

Co sa tyka tych nahladov tak to moze byt vypnute v ovladacie panely - system - rozsirene nastavenia - vykon - a tam je zaskrtavatko "zobrazit miniatury namiesto ikon".

Resp. v tom GOM player mas viac moznosti: jedna je zmenit aspect ratio na celu obrazovku (Ctrl-Enter), ale budes mat sisate hlavy. Druha moznost je len Enter (to roztiahne na celu obrazovku ale zachova pomer stran) a potom klavesami + a - na numerickej klavesnici si video mozes zvacsit cim sa oreze zo stran, a dalsimi klavesami si ho posuvat aby si videl najlepsi vysek filmu, vola sa to funkcia "Pan & Scan" je to aj v menu v pravy klik.

A to je Gom player zdarma. A Microsoft vam dakuje za to ze ste zaplatili tisice za mediaplayer ktory nic z toho nevie co vedia programy zdarma :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru