Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zobrazování ø místo ř a ì místo ě

Dobrý den vytvořil jsem si stránky, které zobrazují českou diakritiku. V HTML kódu jsem to přepsal, bez českých znaků za pomoci ANSII, ale v javascriptu to nejde. Zajímavé je, že kódování windows-1250 by mělo správně zobrazovat české znaky, ale děje se to pouze, když je dokument v html. Jakmile jej uložím jako php, přestanou se zobrazovat správně znaky. Jde konkrétně o javascript, při kliknutí pravým tlačtkem myši. Můžete se na to podívat zde: skola.html - zde se vše zobrazuje jak má, skola.php - zde je problém. Můžete se podívat do zdrojového kódu, že obě stránky jsou stejné.

Předmět Autor Datum
Jak v IE, tak ve FF se mi obě zobrazují stejně. Mimochodem, považuješ za vhodné, aby na školních str…
Wikan 20.08.2010 13:55
Wikan
Tak já to vyzkouším v jiných prohlížečích a o té reklamě nevím budu se muset podívat ,ve firefoxu má…
Novacek 12 20.08.2010 14:01
Novacek 12
Tak jsem zjistil, že se tam reklama má skutečně zobrazovat, ale jen jednou. I tak je to velký problé…
Novacek 12 20.08.2010 14:10
Novacek 12
Ked to robi len u teba tak mas mozno blbo nastaveny na tvojom PC v nastaveniach prehliadaca preferov… poslední
MM.. 20.08.2010 18:37
MM..

Tak já to vyzkouším v jiných prohlížečích a o té reklamě nevím budu se muset podívat ,ve firefoxu mám totiž Adblock Plus, který blokuje reklamy a psali tam, že na tomto hostingu nemají být reklamy, tak děkuji za upozornění.

Ked to robi len u teba tak mas mozno blbo nastaveny na tvojom PC v nastaveniach prehliadaca preferovany jazyk pre ne-Unicode, alebo vo Windows v ovl.paneloch - regionalne nastavenia, alebo kde. Ked chces aby sa to zobrazovalo spravne vsade bez ohladu na nastavenia tak skus pouzivat unicode. Neviem nakolko to ide v javascripte ale unicode by snad malo byt dnes uz podporovane uplne vsade (od r.2000 je unicode standardne podporovane aj vo Win)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru