Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zoo Tycoon 1 - uklízeč

V ZOO se mi hromadí odpadky. Mám dostatek odpadkových košů i uklízečů, jsou proškoleni na vyhazování odpadků i na opravu plotů, ale jen se procházejí po ZOO a nic nedělají. Poradí mi někdo prosím?

Taky by mne zajímalo, jestli a jak se dá zrušit cheat Alfreda H. :-)

Děkuji

Předmět Autor Datum
nevím jestli to jde o tohodle ale ja v rolercoasteru se daly uklízeči označit aby procházely určitou…
Lífa 21.03.2014 16:59
Lífa
Na Alfreda už jsem přišla, odezní to samo, až utečou všichni lidi, kteří byli ve chvíli cheatu v zoo… poslední
ivysek 23.03.2014 00:27
ivysek

Na Alfreda už jsem přišla, odezní to samo, až utečou všichni lidi, kteří byli ve chvíli cheatu v zoo. Nově příchozí už neutíkají. OK.
Uklízeči ve verzi ZOO stále nefungují. V Marine verzi, kde syn nedal žádný automat ze ZOO, se odpadky nehromadí, ale nevím, jestli je to uklízeči nebo verzí hry. Problém trvá ve všech nově vytvořených hrách. Na starším PC mi to fungovalo bez problémů, bohužel spadnul a staré poškrábané CD mi přečetl jen on, novější noťas mi ho nenačte, tak nemůžu ani zkopírovat soubory.

Může být někde v souborech .ztd hodnota, která by činnost uklízečů omezovala? Ve hře v přehledu všech pracovníků je ikona uklízečů posunutá doprava až na hranici rámečku, ale rozkliknout se dá. Fakt nevím co s tím, takhle je hra na houby :-( Na starém jsem ji hrála od 2001-2, teď jsme se k ní vrátili s dětmi, lepší než střílečky...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru