Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zpomalení extrahování,zmenšení RAM ve vlastnostech

Mám 2 dny naistalované W7 ultimate a za tu dobu jsem si stáhl pár programů a všechno bez problémů.Ted jsem stáhl nějaký archiv,chtěl jsem ho přes 7-zip extrahovat,ale jelo to strašně pomalu (1500KB/s - dřív min. kolem 15MB/s,takže HDD to není).Tak jsem hledal v ovládacích panalech co by to mohlo být a napsalo mi to ,že ten "Index uživatelských zkušeností" by měl být obnoven ,kvůli novému HW (nic nového jsem tam nedával).Tak jsem to tedy nechal "projet" ...a najednou jsem měl ukázáno u RAM 4GB (použitelné : 3,25GB - dříve jsem měl 3,75GB - integr. grafiku nemám ).Napadlo mně ,že by mohlo jít o vir,ale nekolik jsem disk zkontroloval programem Microsoft Security Essentials a všechno OK.

Díky za případné rady

Předmět Autor Datum
když se ti vadně chovají windows, reklamuj to u jejich prodejce. jestli máš 32 bit verzi, je velikos…
lední brtník 19.03.2011 16:46
lední brtník
Tak na tyhle odpovědi jsem fakt čekal :/.Takže,špatně jsi to pochopil (mimochodem,mám 64bit).Já si n… poslední
Someone 19.03.2011 16:56
Someone

když se ti vadně chovají windows, reklamuj to u jejich prodejce.
jestli máš 32 bit verzi, je velikost ramky ok.
proč si myslíš že na rychlost dekomprese má vliv jestli máš 3.75 nebo 3.25gb ram? máš snad 3.5gb archív?
když vypneš antivir, půjde ti rozbalování archívu zas normálně? pak se rozhodni, jestli tě vzrušuje ušetřených pár sekund při rozbalování warezu, anebo dáváš přednost ochraně systému.

index uživatelských zkušeností klidně ignoruj, u všech ms uživatelů by měl být -10.

Tak na tyhle odpovědi jsem fakt čekal :/.Takže,špatně jsi to pochopil (mimochodem,mám 64bit).Já si nemyslím ,že na rychlost dekomprese má vliv 500MB rozdíl,jen nechápu kam mi zmizeli.S vyplým antivirem mi to extrahuje cca. stejnou rychlostí.
Nevím ,jestli máš doma 386-ku,ale mě přijde 6-ti minutové extrahování 250MB souboru docela dost,když předtím to trvalo pár sekund.Mimochodem,vůbec nechápu to poslední větu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru