Avatar uživatele
anonym

Způsobí EET zdražení v restauracích o 25–40 % a narovnání podnikatelského prostředí s vyrovnáním cen s okolními zeměmi?

Viz článek: EET v praxi. Pomalá kasa a vlažné jídlo, stěžuje si špičkový kuchař Dušan Jakubec

Zdroj: http://www.pri­bramnaostro.cz/2016/11/­24/eet-v-praxi-pomala-kasa-a-vlazne-jidlo-stezuje-si-spickovy-kuchar-dusan-jakubec/

Zdroj obrázku: http://cdn.i0­.cz/src/public-data/ab/77/ff4­fa71938f7aafba5859bf7d66­e_base_optimal­.jpg

Zajímavá 0 před 2713 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Pokud každá, říkám každá tržba bude evidovaná a udíž bude muset být součástí příjmu v daňovém přiznání, tak to bude problém u takových těch obchodníků typu: s dokladem nebo bez dokladu?.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nikdo nedokáže přesně zatím odhadnout, co to udělá s cenami a s narovnáním podnikatelského prostředí už vůbec ne. A ptáš se na co? Opět jen další otázka pro otázku?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hykam

Přítelkyně má pronajatou hospodu na vesnici, takže z mého pohledu ten článek má pravdu, spousta vesnikých hospod padne.
Pokud chcete (musíte) prodávat polední menu za cca 80,– tak aby jste alespoň zaplatili kuchaře, kterých je mimochodem těžký nedostatek a kluk po vyučení, který téměř nic neumí požaduje 30 tis./měsíc, suroviny, energie, nájem…, museli by jste prodat alespoň cca 50 jídel denně, což pokud nejste někde u hlavního tahu ani náhodou, musíte chtě nechtě sem tam někde něčím utéct.
Takže ano, malé hospody budou zavírat. Mimochodem, přítelkyně taky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Nezpůsobí → 25–40% je hodně nadsazených.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek