Avatar uživatele
AJUNKA

Zrada partnera

S partnerem mám vztah na dálku ,neboť žije v jiném městě než já. Měli jsme domluvu a plán , že budeme žít v jednom městě spolu, kde bude práce pro oba. Po dlouhé době , když se zadařilo, mít práci pro oba , se rozhodl pro práci ve městě , kde je práce jen pro něj a ne pro mě . Tudíž opět vztah na dálku. Mohu ještě takovému člověku věřit , že mě znovu nezklame a neublíží ? Ještě , když mu jeho matka říká , že se o mě nemá starat a že má žít sám ? Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, anonym, BEAES, aramah, anonym před 5014 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
verka

Jestli poruší muž domluvenou věc a poslouchá matku, která je proti vám, tak to je závažné narušení vztahu. Vemte tužku a papír, napište, co kdy udělal pro vás a co kdy nesplnil. Sundejte si na to růžové brýle!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
BEAES

Upřímně řečeno, já bych mu už tak moc nevěřila, protože nedodržel společný plán a má asi jiné priority. Nikdy by jste asi nebyla na prvním místě, pokud je to takzvaný mamánek a neumí vyletět z hnízda, ale většinou je to vina matek, drží si své syny v blízkosti a takticky jim nedovolí si žít život po svém.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
straširybka

měla bych pocit, že jsem mu ukradená a začala bych se k němu chovat stejně. bud si to uvědomí nebo to skončí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aramah

Já bych to neviděla tak černě.Třeba tam má práci která mu více vyhovuje a je lépe ohodnocený.Pokud váš vstah je pevný tak se nic neděje.Určitě s vámi o tom mluvil.Nebo vás postavil před hotovou věc? Pak není něco v pořádku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

už bych mu moc nevěřila,raději se snažte být soběstačná kdyby vás opustil at nejste v nesnázích

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

DOBRÝ DEN AJUNKO. MRZÍ MĚ, ŽE VÁŠ VZTAH NEFUNUJE,JAK BY MĚL. SOUHLASÍM SE VŠEMI NÁZORY ,KTERÉ JSEM SI ZDE PŘEČETLA A HLAVNĚ-NEBUĎTE SMUTNÁ,TŘEBA I TATO SITUACE VÁS OSVOBODÍ ZE VZTAHU, KTERÝ BY ČASEM PRO VÁS BYL JEN VELKÝM ZKLAMÁNÍM.---ZDRAVÍ VÁS---ZAJ-PO

Zdroj: ŽIVOT

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mišula4

Tak, to jste mě teda dostala. Kolik mu je? Že ještě poslouchá matinku? Vím, že se to dobře mluví, ale zkuste si vzít v práci na týden dovolenou a nahrát na něj habaďůru:-))). Prostě zabalte kufry a zazvoňte u jeho dveří s tím, že když nemůžete být spolu tam, kde byste měli práci oba, tak že jste dala výpověď a jste tady, že se i tady pro Vás určo nějaká práce najde. Podle jeho reakce se pak rozhodněte, co s ním?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek