Avatar uživatele
IQ tykve

Co si o tom myslet? není to na "13– tku ) ?!

Minulý měsíc jsem měl přeplatek za vodné a stočné, řádově ve stokorunách a teď mi přišlo vyrozumění, že se mi zvedá záloha. Co si mám o tom myslet ? Předzvěst opětného zdražování ?!
Doplňuji:
Nejhorší je, že u nás vyhloubili studni a vybudovali vodovodní řád (v menším městě) naši dědové a tátové, nějaký pacholek vše dokázal dílo zprivatizovat a teď má jistý , nezanedbatelný, téměř bezpracný, příjem.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3980 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

Tak na to ti odpoví jedině vodárenská společnost, která ti vodu dodává.
Náš okres má jednu z nejdražších vod 88 Kč za m3 ( vodné + stočné). Takže jestli jsi někde pod touto cenou tak se ti bude voda zřejmě zdražovat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Tak to jste na tom jako v naší vesnici.Také jsme v akci „Zet“ kopali a budovali vodovod (každý měl za povinnost vykopat 100 metrů v nepřístupném terénu, tenkrát ještě nebyly malé bagry, plus přípojku ke svému baráku) a po revoluci to zprivatizovali ti, co na to měli peníze (a to nám Klaus a spol. říkal, že máme všichni rovné šance) a dneska platíme jak mourovatí.
Jinak o té záloze.Ono to je stejné jako u elektriky.Pokud jeden rok musí za elektriku vracet, tak sníží zálohy, pokud větší částku doplácíš, tak zase zvýší zálohy (všechno z vlastní zkušenosti, každý rok hýbou se zálohami).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
IQ tykve

Jj, Tábor.

před 3980 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek