Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ztracená data ve Windows Vista

Používám v notebooku Win Vista a dnes se mi náhle notebook sekl a když jsem ho znovu spustil,najela mi PŘÍPRAVA PLOCHY a všechny soubory,data a programy byly pryč!!!! Několikrát jsem zkoušel vypnout notebook a znovu spustit,ale vždy najíždí příprava plochy.Žádný vir mi to nepíše a navíc jsem měl nainstalovanou antivirovou ochranu.Když chci zkusit OBNOVENÍ SYSTÉMU,tak obnovit nejde,protože tam žádné datum není (Jak prázdné PC při prvním spuštění).Nevíte,čím by to mohlo být???? Asi mi nezbyde nic jinýho,než přeinstalovat Vistu a smířit se se ztracenými daty.Děkuji předem za radu!!!!

Předmět Autor Datum
To vyzera ze si nejakym sposobom spustil recovery na stav, aky bol pri kupe notebooku (samo sa to ur…
MM.. 21.08.2008 01:03
MM..
Tak naštěstí jsem ty ztracená data a soubory našel,ale úplně v jiné složce než byly.Jen se mi ztrati…
michal1978 21.08.2008 10:34
michal1978
Najlepsie bude asi odzalohovat si data, a reinstall (resp. recovery), tie Win mas asi dost dodrbane.… poslední
MM.. 21.08.2008 13:21
MM..

To vyzera ze si nejakym sposobom spustil recovery na stav, aky bol pri kupe notebooku (samo sa to urcite nespustilo)

Dokonci tu pripravu plochy a skus ci nenajdes svoje data programom getdataback (for NTFS alebo for FAT podla toho aky suborovy system si mal na disku). Ak najdes tak vytahovat data na iny disk (USB apod) na ten disk na ktorom by mohli este byt tie zmazane data sa snaz nic nezapisovat.

Tak naštěstí jsem ty ztracená data a soubory našel,ale úplně v jiné složce než byly.Jen se mi ztratili programy,co jsem měl nainstalované.Teď už musím dořešit jen jednu věc - když něco nového v notebooku uložím,tak po dalším zapnutí se to prostě ztratí.Psalo mi to,že profil uživatele nebyl správně načten,tak jsem si vytvořil nový účet.Snad se to tím vyřeší.Jinak díky za radu......

Najlepsie bude asi odzalohovat si data, a reinstall (resp. recovery), tie Win mas asi dost dodrbane. Ano novy profil samozrejme moze pomoct ak bol problem len v profile. Ak sa to bude opakovat aj s novym profilom aj po novej instalacii Win tak asi odchadza disk alebo je tam iny HW problem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru