Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ztráta písmen v textovém dokumentu

Dobrý den.

Vlastním PC s OS Windows XP, na který mi jej servisní technik vloni přeinstaloval. Po přeinstalaci jsem nemohl otevřít nejen dříve uložené obrázky, ale ani uložené textové dokumenty.

Protože počítači po technické stránce příliš nerozumím a využívám jej téměř výhradně pro práci a e-mailovou komunikaci, občas se podívám na internet, snažil se mi pomoci můj, už plnoletý vnuk. Stáhl mi z internetu jakýsi program AbiWord, a s jeho pomocí šly textové dokumenty otevírat.

V současné době však zjišťuji, že když nějaký starší textový dokument otevřu, abych s ním mohl dále pracovat, postrádá hromadu jednotlivých písmenek textu, která musím pracně dopisovat, aby text byl srozumitelný. To je ale úmorná práce, která neskonale zdržuje.

A tak se ptám, jestli někdo neví, čím je tento stav způsoben, a jestli (a jak) lze nastolit zpátky stav původní, kdy se po kliknutí na soubor objevoval text zcela neporušený.

Za případnou pomoc radou předem velice děkuji.

Milan - e-mail: Mibal@seznam.cz

Předmět Autor Datum
Zjistěte příponu těch souborů, které otevíráte a sdělte nám ji. Případně zkuste nainstalovat program…
Kurt 11.07.2010 10:06
Kurt
Dobrý den. Děkuji za pomoc a omlouvám se, že tak pozdě. Já jsem se mylně domníval, že mi odpověď na…
Mibal 22.07.2010 09:58
Mibal
Nejste registrovaný, tak jak by měl systém poznat, kam má e-maily s reakcemi posílat? A pro zpětnou… poslední
host 22.07.2010 10:01
host

Dobrý den. Děkuji za pomoc a omlouvám se, že tak pozdě. Já jsem se mylně domníval, že mi odpověď na dotaz přijde mailem a tak jsem ji teď musel pracně vyhledávat. Vaše rada mi ale pomohla a tak vřelý dík. Jinak - většina dokumentů, co mi nešly otevírat anebo se v nich ztrácela písmenka, měla příponu .doc. Přeji hezký den.
Milan

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru