Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvuk z AMD HDMI Output u Radeon HD6670 bez duplikace plochy?

Ahoj.
Mám asi složitý dotaz (doufám, že to půjde). Respektive ho na netu zkouším hledat už týden.
Mám AMD Radeon HD 6670. Monitor zapojeny do zdířky CRT. A koupil jsem domácí kino, které chci někdy používat pouze ke zvuku z PC.
Zvuk bych chtěl propojit s kinem pomoci HDMI z uvedené grafické karty do domácího kina(HDMI in).
Takto to jde, ale musím dát duplikovat obraz, nebo rozšířit tato zobrazení v Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Zobrazení\Rozlišení zobrazení což má za příčinu při změně režimu kina z HDMI na jiný režim problikávaní obrazu na monitoru a v Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů/zvuky se mi samozřejmě objeví AMD HDMI Ouput nezapojeno.
Chtěl jsem se zeptat, jestli jde z HDMI protlačit pouze zvuk (respektive když v kině změním režim z hdmi na jiný, aby mi ve zvucích AMD HDMI Output hlásilo zapojeno (nezešedlo)neodpojeno(to asi nepujde). Samozřejmě by bohatě stačilo, aby mi při přepnutí režimu na kině na HDMI naskočil zvuk a nemusel dávat v Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Zobrazení\Rozlišení zobrazení duplikovat, či rozšířit plochu na další monitor(díky tomu to problikávaní asi).Bohužel jiný HDMI výstup z PC nemám.
Díky za jakoukoli radu.

Předmět Autor Datum
Nie, bez duplikacie to nepojde.
fleg 24.02.2014 14:55
fleg
Domace kino nema SPDIF IN ? Ak ma, tak hladaj ci nahodou tvoja zvukovka nevie digitalny vystup, aleb…
MM.. 24.02.2014 15:04
MM..
Kino má SPDIF IN (dále hdmi in i out), ale tam mám už zapojenou TV(tv nemá HDMI Out :-( ).Když změní…
peather 24.02.2014 17:19
peather
Jaku mas grafiku? To automaticke prepinanie rozlisenia sa da mozno vypnut. Alebo si nastav rozsirenu…
MM.. 24.02.2014 17:53
MM..
TV a kino nepodporuje spetny audiokanal po HDMI? Co to je za kino a TV?
MM.. 24.02.2014 17:55
MM..
Grafika Radeon HD6670 Kino Samsung HT-F5550 TV Samsung UE40D5000PW
peather 26.02.2014 15:43
peather
Ta TV asi nepodporuje HDMI ARC. Ale pozri si zozadu u HDMI konektorov ci neni niektory oznaceny ARC.… poslední
MM.. 26.02.2014 17:45
MM..

Domace kino nema SPDIF IN ? Ak ma, tak hladaj ci nahodou tvoja zvukovka nevie digitalny vystup, alebo si nejaku zvukovku kup ktora ma digitalny vystup.
HDMI nemoze prenasat zvuk ked neprenasa obraz. Konieckoncov to zapnutie dualview nicomu nevadi, nemusi to ani byt duplikacia plochy mozes zapnut rozsirenie plochy, co nevadi vobec nicomu. Takze nechapem preco ti to tak vadi.

Kino má SPDIF IN (dále hdmi in i out), ale tam mám už zapojenou TV(tv nemá HDMI Out :-( ).Když změním režim u kina z hdmi na jiný problikne obrazovka u pc a rozhází se mi ikony na ploše:-( , proto to řeším. Abych zachoval digitální přenos, můžu vést z pc do kina zvuk pouze pomocí hdmi. Zvukovou kartu z SPIDI out mám (dá se koupit nějaká rozdvojka ke kinu k SPDIF in.
Nebo vážně už nevím jak to zapojit bez duplikace, či rozšíření plochy.
Díky za další rady

Jaku mas grafiku? To automaticke prepinanie rozlisenia sa da mozno vypnut. Alebo si nastav rozsirenu plochu (zaskrtnut rozsirit plochu na tento monitor) a u tvojho monitora zaskrtni aby bol primarny, a ne klonovanie plochy. Klonovanie plochy je najvacsia hovadina ptz sa pri tom meni rozlisenie vsetkych monitorov a preto ti to rozhadzuje ikony.

Ta TV asi nepodporuje HDMI ARC. Ale pozri si zozadu u HDMI konektorov ci neni niektory oznaceny ARC. AK je, tak ten pouzijes pre kino (audio bude obojsmerne funkcne, tusim treba potom zapnut aj HDMI-CEC neviem zhlavy nabeton)
Ked to nema ARC tak to budes muset mat prepojene tym Digital Audio tak jak to mas teraz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru