Avatar uživatele
sesednizkola

Co si rádi užíváte mimo období, kdy si to dopřávají ostatní?

Zrovna dnes vzpomnel jsem si cestou, jak krasne v lete po par litrech svareneho vina jsem si doslova rozsvicenej jak vanocni stromecek uzival parnych letnich dni. Je to parada. Uz at ta zima skonci. Stejne je nejlepsi veci, co patri k necemu, uzivat si jich jindy! Jak se citie v zime, kdyz podbouchnete gril a udelate si na zahrade nebo na cerno na balkone kus masa a ucitite tu vuni letnich grilovacek? Nebo v lete, kdyz uslysite narodil se kristuspan? K tomu svaracek a to se krasne sni) clovek si hned rekne, ze ty vanoce nejsou tak hrozne, slibi si, ze oslavi silvestra s pravym sampanskym a zacne se i na tyto casy neklidu a omrzlejch usi tesit. A copak takovej umelej svatek prace jindy nez po filipojakubske noci! To se hned chce cloveku do prace :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 2993 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
luky.1986

Kdyz jsem byl malej, tak rodice a jejich asi 15 pratel napadlo udelat si Vanoce v lete o prazdninach. Asi slusnej mejdan:) Zacalo to jako zert a dostalo se to az do extremu stromecku, cukrovi a koled u nas na zahrade. Pamatuju si jak me privezla babicka po 14 dnech ze soustredeni domu, ja koukal na 20 vysmatych blaznu jak si na zahrade prejou v plavkach krasny Vanoce a strejda asi v 35.jako nejmladsi rozdava darky a par podnapilych znamych mi dava penize do kapsy do kasicky a omlouvaji se, ze nevedeli, ze prijedu domu a nemaj pro me darek:)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
arachis

Koledy v létě znám. A určitě si užívám parné letní noci, pokud zrovna nemusím vstávat o půl čtvrté na ranní. Když máme v ložnici 30, konečně sundám ponožky a vyhodím i nohu z podpeřiny.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cochee

Teďka v zimě, když nakupuju u nás v místním obchůdku, si pravidelně kupuju nanuk.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek