Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvuky v pozadí

Chci se zeptat je nějaký software?, který umí dělat zvuky v pozadí podobně jako v pořadu Pomsta je sladká Vládi Baráka. Například smích, zbíječka, vrtačka, zemětřesení, požár, zpívání ptáků, zvuk psacího stroje atd popřípadě potlesk či nějaká krabička jako doplněk hardware ale softwarově by to bylo lepší. Měl to MorphVox 4, ale ten mi teď zamrzá hned po startu. Stačí mi když to bude jako nějaký VSTi doplněk nebo i jako samotná aplikace.

Předmět Autor Datum
Na pozadí čeho (filmu/událostí ve Windows/rodinného oběda...) to má dělat ještě připiš. ::-)
Kráťa 22.03.2011 00:06
Kráťa
Třeba budu točit takoví ty kraviny jako zdeněk izér a různě imitovat lidi či takoví ty vtípky a to p…
peter 01 22.03.2011 00:08
peter 01
Aha, tobě nejde asi o to, jak někam ty zvuky "zakomponovat", ale jak je získat. Mrkni do tohoto vlák…
Kráťa 22.03.2011 00:19
Kráťa
Ještě by se mi hodil nějakej soundfont editor nezávislý na tom zda mám soundblaster či ne ale nikde… poslední
peter 01 22.03.2011 00:34
peter 01

Třeba budu točit takoví ty kraviny jako zdeněk izér a různě imitovat lidi či takoví ty vtípky a to pozadí to mu dodá fazónu. Pár zvuků mám v soundfontu stáhl jsem je z takových těch hrozně starých dětských kláves casio jak tam byl ten potůček či aplaus ale chtělo by to toho více

Ještě by se mi hodil nějakej soundfont editor nezávislý na tom zda mám soundblaster či ne ale nikde žádnej nelze stáhnout. Mám těch pár zvuků co bych vykostil z toho sfka a zbytek bych posháněl a pak by se mi hodi nějakej sampler, ale ani ne vsti, ale spíše taková deska s tlačítkama na ploše a po zmáčknutí by se ozvaly ty zvuky. Jednou jsem něco takovýho udělal v nějakým visualu ale v gamemakeru to ne ten je hw náročnej.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru