Avatar uživatele
Paetur

Zvyšuje se věk zmraženému člověku?

Pokud někdy vědci někoho zmrazí na 10 let, bude po „rozmražení“ mít člověk o deset let více, nebo se úředně „zmrazí“ i jeho věk? A nebo jeho biologický věk bude udávat o deset let méně než úřední?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 2495 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Úředně zmrazit věk zatím v žádném státě nelze. Toto nebylo dosud nikde uzákoněno. Zřejmě se to začne řešit až v době, kdy se podaří toho zmraženého znovu probudit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Zmrazit člověka a později jej zase rozmrazit a oživit je zatím jen licence pisálků špatných sci-fi. Ale i kdyby: datum narození změnit nelze, takže stáří se úředně nezmění. Už jsi někdy viděl, že by něco pohnulo úředníkama? Biologicky by došlo k úplnému zastavení životních pochodů, takže by se zastavilo i stárnutí. Ale kdo ví, jak by po tom rozmrazení človíček vypadal, třeba by se tak nějak scvrknul a dostal divnou barvu. Kuře taky vypadá líp na dvorku, nebo čerstvě zabité a oškubané, než když ho vytáhneš po měsíci z mrazáku. O kvalitě masa nemluvě.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pepe88

To je jen v Scifi filmech jako Demolition man,výborný film,kdybych věděl že za 100 let to bude lepší než ted,tak bych si klidně vlezl do mrazaku xD.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek