Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záhadný problém se sluchátky

Dobrý den, mám věčný problém se sluchátky u přenosného PC. Hned od počátku, co jsem notebook zakoupila, se mi neustále záhadně přepíná přehrávání zvuku ze sluchátek do reproduktorů, např. vždy poté, co mi přijde zpráva na Skype nebo po jakémkoliv výpadku na Skype nebo i jiném problému třeba při přehrávání filmů či DVD. Od té doby sluchátka přestanou fungovat a zvuk jde pouze do reproduktorů počítače, přestože jsou sluchátka stále zapojena(do správné zdířky)a předtím fungovala. Opět začnou fungovat pouze po vypnutí a znovu zapnutí nebo restartu počítače, ovšem pouze, když před přihlášením při startu počítače konektor sluchátek ze zdířky vysunu a znovu zasunu až po přihlášení a "naběhnutí" obrazovky. Kdykoliv bych před přihlášením nechala sluchátka zapojená do počítače, nebudou fungovat a zvuk přehrávají pouze reproduktory. Tak to bylo od počátku až do teď. Avšak ode dneška se problém ještě zhoršil. Teď se zvuk automaticky přepne ze sluchátek do reproduktorů vždy po několika sekundách přehrávání, pak už sluchátka nefungují, ať dělám, co dělám. A to se opakuje i když PC restartuju. Jak je vidět, v samotných sluchátkách problém určitě není, v jiném počítači nebo přehrávači také fungují. Prosím, mohl byste mi někdo poradit, co s tím???...už si skutečně nevím rady. Děkuji.

Předmět Autor Datum
co máš za operační systém? jsi si jistá, že máš správné ovladače? ty u ntb se stahují u výrobce ntb-…
kmochna 18.02.2011 18:08
kmochna
Mám Windows 7, počítač jsem koupila už s předinstalovaným systémem, ovladače by měly být snad v pořá…
hurtoj 18.02.2011 19:04
hurtoj
Zkuste vypnout skype a vyzkoušet to třeba na filmu,kdy během přehrávání filmu strčíte sluchátka do z…
floris 11.04.2011 19:27
floris
Problém je ve SKYPU. Zvuk se dá přepínat do reproduktorů a nebo do sluchátek: 1/ Pokud je SKYPE vyp… poslední
floris 12.04.2011 15:34
floris

Mám Windows 7, počítač jsem koupila už s předinstalovaným systémem, ovladače by měly být snad v pořádku. U reproduktorů i sluchátek mi to hlásí, že zařízení pracují správně. Další záhada: jsem teď na Skype a mluvím a kupodivu sluchátka fungují, ale pouze u Skypu. Když si k tomu zkusím přehrát hudbu, film nebo třeba video na youtube, tak to jde jen do reproduktorů (ale zároveň komunikace na Skypu jde do sluchátek). Fakt tomu nerozumím. S jackem jsem už zkoušela hybat tisíckrát, ale v tom to urcitě není - na Skypu teď sluchátka fungují...

Problém je ve SKYPU. Zvuk se dá přepínat do reproduktorů a nebo do sluchátek:

1/ Pokud je SKYPE vypnutý

2/ Pokud jsou ve SKYPU nastavené reproduktory v režimu jak to vidíš v příloze. V té druhé nabídce ve zvukovém zařízení SKYPU u reproduktorů: Sluchátka…… se zvuk nepřepíná.

3/ Když někdo zavolá na SKYPU při sledování filmu tak se to také celé rozhodí.

4/ Při startu netbooku nesmí být sluchátka zasunuta do konektoru. Zvuk pak z nich také není slyšet.

Tohle je výsledek, tzn pokud člověk chce sledovat film ze sluchátek nesmíbýt spuštěn skype. Toť vše.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru