Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záloha systémového disku

Rád bych se zeptal - mám nově nainstalovaný systém WIN 7 a chtěl bych si vytvořit jeho bitovou kopii pro případ potřeby rychlé obnovy systému. V PC mám ještě jeden fyzický disk, na kterém již mám nějaké data - nesmažou se tato data, když na ten disk přidám tu zálohu systémového disku? Mohu potom ten datový disk dál používat na ukládání dalších dat? Nebo je nutno pro tu zálohu vytvořit speciální diskový oddíl, kde by byla jen tato záloha systému? Jaký program je na to nejlepší - Acronis, nebo stačí zálohování ve WIN7, případně něco jiného /free/? Děkuji za názory.

Předmět Autor Datum
Na ten druhý disk můžeš klidně udělat zálohu systémového dusku, Data se nesmažou, záloha bude proved… poslední
Jan Fiala 20.02.2013 22:56
Jan Fiala

Na ten druhý disk můžeš klidně udělat zálohu systémového dusku, Data se nesmažou, záloha bude provedena do nově vytvořené složky. Disk můžeš dál používat na svá data.

Stačí zálohování ve Windows. Osobně jsem s tím provedl rozdistribuování instalace na více jako 40 počítačů. Má to výhodu v tom, že bootovací CD, které si můžeš vytvořit obsahuje všechny ovladače a pojede. S Acronisem tatyo jistota není, navíc jsou obrazy vytvořené acronisem nekompatibilní v rámci verzí acronisu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru