Avatar uživatele
anonym

Zítra mám jet do Chorvatska k moři, ale dostala jsem teploty skoro 38, všechno mě bolí a hodně mě bolí v krku?

Má někdo nějakou radu, jen vím, že beze mě se nepojede a navíc se tam těším. Na druhou stranu se bojím, aby mi to neublížilo a abych si to nepřivlekla i zpět, protože 19.nastupuju do školy.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4587 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
casey

tohle za te nokdo „nerostipne“. Muze to byt jednodenni chripka, ale taky angina a budou treba antibiotika. Zajdi rano k doktorovi, ten diagnostikuje pricinu a dle toho se muzes rozhodnout.
Kolega mel neco podobneho a doktorka mu nasadila nejaka tridenni antibiotika, ktera ho mela kryt dalsich deset dnu. Po dvou dnech mel klid.
Radeji rano zajdi.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Hlada

Vysoká teplota a bolesti v krku vypadají na angínu, možná i rozsáhlejší zánět. Zdraví jste nenašla na hnoji, abyste ho riskovala kvůli zábavě. O tom, co vám je a jak to léčit musí rozhodnout lékař. Buďte ráda, jestli se z toho do začátku školního roku dostanete. Repatriaci v zinkové rakvi žádná pojišťovna nehradí. Ona ani taková mezinárodní žaloba šíření nakažlivé nemoci by nebyla příjemným prázdninovým zážitkem.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
baghira

Jak už bylo řečeno, záleží na tom, co ti opravdu je. Pokud je to „jenom“ nějaké nachlazení, tak kurýrovat se čajem a vitamíny můžeš doma stejně jako na pláži.

Hlada: samozřejmou součástí každého běžného cestovního pojištění je i ta „repatriace v zinkové rakvi“. Ale nebudeme ji strašit :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek