Avatar uživatele
maschin

Zůstávají sami lidé, co dělají celý život na jedné pozici?

Pozor, to jsem nevymyslel já! To jsem se dozvěděl od jiných. Že prý lidi, co dělají celý život na jedné pracovní pozici bez možnosti povýšení, nemají jak obohatit svého potenciálního partnera a proto je nikdo nechce. Nemají prý žádné touhy, ambice, cíle. Co vy na to?

Zajímavá 0 před 3151 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Kdepak. Uvedu příklad. Takový Marek Benda, celý svůj dosavadní život tráví na jedné pozici- politika (poslance) už od roku 1993 a určitě obohacuje svoji partnerku a má takové touhy, ambice i cíle (vydržet ve vrcholné politice až do starobního důchodu), že obyčejný člověk žasne!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Ale to je blbost.Moji rodiče pracovali 40 let v jedné fabrice, i když otec po dvaceti letech u soustruhu přešel na pozici kalič do kalírny, ale matka po celou dobu pracovala na pozici ruční úprava ( odjehlování, pilování, natírání) a vydrželi spolu 59 let ( do otcovi smrti).
Ale to bude asi tím, že byli vychováváni v úctě k partnerovi a také v jinēm režimu. Dnešní mladí se honí akorát za mamonem a partner, který vydělává málo není pro ně atraktivní.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lexx

nemyslím si to…i v jediném zaměstnání můžeš šplhat po kariérním žebříčku a docílit vyšší pozice, spíš tam nemáš moc příležitostí poznat vhodný protějšek ale to je jenom úvaha, někomu samota docela vyhovuje

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek